Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe, daj ti njima Karleuše i Severine. Teška je ovo tema za "tiktokere", uostalom šta to njima znači, džamija il crkva.
Znaju i oni da je to 3 svj. rat
Da bi uopste bilo jasno sta ovi zele postici rusenjem dzamije mora se poznavati razlog vjera u Boga je ovdje kamuflaza.Ovi vjeruju da je Solomon vjestac i da je ostavio knjigu magija carolija kako vec. Da se ta knjiga nalazi u temeljima Solomonovog hrama. Ko ovlada magijom upravljace sa sejtanima, dzinovima itd. Podredice cijelu ljudsku vrstu sebi kao robove i upravljace cijelim svijetom.
Poznato je u Kur'anu da je Sulejman a.s naredjivao dzinima da grade za njega. Neradi Gvir i mali Gvirovi nista tu da bi se molili Bogu i stovali Boga nego vraga. Informisite se sta je kabala. Vecina "vjernika" medju odabranima su k a b a l i s t i
User...435@ i crkva na Vra č aru je izgrađena na me zarju.
i u Beogradu ce novu Aya Sofiju praviti kaze Vucic
Pa alqsa je bukvalno izgradjena na sinagogi jbg
Nije ispod Al
Ma hajde! Ko ti to reče majketi!
G v i r - n a j v e c i - m o n s t r u m -
Predznak sudnjeg dana, opisan u svetim knjigama rusenje Al Akse
@Suprise gjde to tacno zapisano ,baš ma zanima
Zašto se recimo Rusi ne bune oko Aja Sofije razlog je jednostavan postoji kupoprodajni ugovor.
Ma naumili šejtani odavno da prave hram Salamonu kako li već...sve je bliži kijametski dan..
Samo annunaki i inki ovo ostalo plagijati istih
Morao bi veliki muftija Al Azhara donijeti fetvu o džihadu. To bi bilo prvi puta nakon Osmanlija. Onda bi sa svih strana svijeta odjekivalo....Lebbejke ja Aksa. Čuvari dva harema više ne bi mogli biti po strani jer je Al Aqsa treći harem. I nema ih više.
Go ahed, plz !
sram vas bilo klix
Ben Kiseljak
Smijesno je samo sto se ljudi fakticki istom Bogu mole a ubijaju se međusobno ne samo muslimani i jevreji vec i krscani takodjer
Nije bio Tito lud kad je reko da je religija opijum za raju. Treba to zabranit pod hitno.
Žestoko reagovali, ha,ha.