Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije 10 mjeseci se sjetio Gaze.. svaka cast Rambo
i to hvali Tursku... A baš providno...
Fatah i Turska - dvije fatamorgane zaštite i odbrane muslimana!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bolje da je spomenuo Bosnu i Srbiju,realno više ljudi sa ovih prostora brinu se za Gazu nego Arapi !!
Abbas je naglasio da je pravi cilj Izraela iza trenutnog napada na Gazu, Zapadnu obalu i Jerusalem iskorijeniti palestinsku prisutnost iz njihove domovine i ponovno prisilno raseliti Palestince, cilj za koji insistira da nikada neće biti postignut bez obzira na njihove napore . Da, upravo to, ali je trebao precizirati na koji nacin to zele postici i zavrsiti pricu sa Palestinom.
Sad si se sjetio da postoji Gaza ?!
auu, sad ce te vidjeti reakcije Hamasa. ovo je njima najgora stvar, ne razorena Gaza vec mogucnost da ce ostati bez Vlasti. Znaju oni da ce u Obnovi gaze biti para, valja Upravljati tim novcem. e sad ide haos kad Hamas osjeti da gubi vlast..
ovog instalirali na vlast ovi koje kudi iako je izgubio na izborima,a sad lafo on iste napada.Nakon više od deset mjeseci...
Ideš li zato pto ti je I..D. _F garantovao bezbijednost ilimideš zato što osjećaš da ti je tamo mjesto?
Mani dramaturgije, njegova duznost je prvo da brine o sigurnosti zidovske drzave pa onda Palestine
a kuda da dodje? priča za ovce
dobro si se sjetio da trebas otic.
Da si predsjednik a ne pudla otisao bi puno ranije
Uživa u rezidenciji u Ramali dok civili ginu svakodnevno
@toomuch dok je bilo Fataha bilo je i Palestine, odkad su hamasovci na vlasti drzava svaki dan manja.... znali su c/0 nisti koga financirati.
Lider je onaj ko se bori a ne ko trosi pare i lazno se predstavlja.
Haha.. svi su isti, pa što nisi tamo, nego sada kad je izvjesno da će kraj,jeli ono predsjednik mutna voda krupna riba lopovska
Haha.. svi su isti, pa što nisi tamo, nego sada jada je izvjesno da će kraj
Bravo Abbasu treba pokazati svijetu da Palestina ima predsjednika, iako c/0 nisti zele svim silama prikazati hamas kao lidere Palestine.