Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj panika u Rusiji, frajer napustio Rusiju prije 10godina kada mu je tražila da prisluškuje korisnike. Prije dvije nedelje u intervju rekao da mu CIA traži da prisluškuje kao preko Insta, FB, Google, Whatsapp. Kaže frajer ne dam. Dvije nedelje kasnije hapse ga. Srednji vijek. A zapadni mediji ko u 3.reich
i gdje je to rekao? neki link, članak, video, izvor? da ti nisi preuveličao njegovo gostovanje kod Tucker Carlson-a, koje se desilo PRIJE DVA MJESECA!!!"
slagao sam, kod Carlson-a je bio prije ČETIRI MJESECA!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hapse ga bas na dan kad Hezbola vrsi odmazdu neko ne zeli da se snimci bez cenzure objavljuju na Telegramu. Nije fer koliko ovaj lik dozvoljava ili dopusta drugi su gori pa ne vidim da iko hapsi "odabrane".
Jedina platforma na kojoj mozes dobit objektivne informacije.
da,ali svaki levat je preko telegrama mogao prodati doslovno ciglu za mobitel..svi bjelosvjetski prevaranti koriste telegram.. "PM in telegram".Cim to posalje ode na blok
*via
Pola neba je plamen, pola neba je dim, Donbas je iza nas, a Bog je sa nama! Pola neba je plamen, pola neba smog, Rusija je sa nama, a Bog je sa nama!
Meni je Telegram dobar, mogu se provjerene informacije o ratu Ukrajine-Rusije pročitati i vidjeti, može se vidjeti rokanje itd.
Pa sto ne hapse vlasnike proizvodjaca pistolja, i pistolji se koriste za kriminalne altivnosti!? Poenta je kontrolisati slobodu govora
Znači smetala je aplikacija koja je bila konkurencija zna se kome i sad će demokratska Evropa da je ugasi
Godinama koristim Telegram i meni je 10! Pored toga volim i Signal. Ne volim Viber, jer je iz Tel Aviva, a Whatsapp od Facebooka.
hahahahahahah kakva provala
Vrlo gadna aplikacija ne razumijem kako je legalna uopste
zasto je gadna?! Zato sto mozes da procitas vijesti iz vise izvora i svaciju verziju neke price, sogadjaja?! Zato sto ti ne ogranicavaju slobodu govora?!
Covjeku zaprijetili da ce ga ubiti i otisao samoincijativno u zatvor
Sta cemo sad komsije.
kurir , informer i vucicevi botovi na aparatima
Pavel Durov,francusko-ruski tehnološki milijarder, a ima drzavljanstvo Emirata i Francuske?
Poyy uspaničenim botovima
Ovo je isto kao da amAricko bh tuzilastvo uhapsi Lorda za slobodu izrazavanja po klixu, fuj, Illuminati ne miruju