Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli jedan dan neko odluči da si svetac. Pa tačno lijepi islam.
Pa Kršćanstvo ti je jedan vid idolopoklonstva. Misle da je Isus tbj Bog. Uzmu komad drveta, naprave Isusa od nkega i mole se tom drvetu. Sad idu komentari tipa i muslimani se mole kamenu. Još prije 40 godina ameri i britanci poslali tim naučnika da ukradu dio Kabe i donesu ga na analizu. I otkrili su da kamen Kabe, dakle taj materijal ne postoji na ovom svijetu. Dakle kamen Kabe dokazano sa drugog svijeta.
Rece neko ko obozava kamen
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovi više ne znaju u šta vjerovati!?
koju god vijest na klixu otvoriš u komentarima je nešto kontra, vrijeđanje, i obožavanje nečeg drugačijeg. Mislim da AI mora ići na verziju 2.0 da i ovo briše
Njegova majka je rekla da se molila Acutisu da posreduje i pomogne u izlječenju??? Acutis prije pet godina igrao pokemone i bio dobar dječak. Ima li tu logike, zašto se ne moliš onome koji je stvorio Acutisa i Papu?
Kakva malograđanština. 21. vijek.
Boze Sacuva
E ismijah se. Sad će još i najnoviju bibliju da objave i da pišu o ovom gejmeru kao svecu, biblija se ažurira kao android čak i češće, a sve ljudskom rukom i mozgićem. Ostala je samo jedna vjera, a to je Islam. Logički gledano najviše smisla ima, a jednom kad postaneš musliman duhovno je osjetiš svojim bivstvom i tako spoznaješ pa ko dokle stigne ovisno o intelektualnim sposobnostima.
Islam je najmlađa, a ujedno i najperfketnija vjera. Kako je civilizacija napredovala tako su i poslanici dolazili čovječanstvu. Od Adema do kraja ovog svijeta je sve pojašnjeno pa čak se ide dotle i dok smo duše bile i o svijetu kako je nastao itd.. Ko ne prepoznaje Božiji mudri govor baš ga je ostavio u zabludi. Nauka neke stvari tek danas potvrđuje o onome što je davno objavljeno u Kur'an-u..
Što se Kršćana tiče poslat im je Isa a.s tj. Božiji rob i poslanik, sin Merjemin, a objavljena mu je sveta knjiga Indžil/Evanđelje, koje se revidira konstantno i dan danas shodno ciljevima moćnika koji zloupotrebljavaju vjeru i manipulišu njome. Namjerne krivotvorine su prepune u Biblijskim spisima, a originalna verzija Evanđelja jasno govori da je Isa a.s Božiji poslanik i rob te ih obavještava o dolasku posljednjeg Poslanika Ahmeda a.s. te ih poziva na prihvatanje Islama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjera se evoluira i svakog dana gubi smisao za vjerovanje a vise biznisa za vjerske vođe.
smijesno, krscani, hriscani, vrijeme je za update
Znači da bi bio svetac moraš umrijeti, ne hvala dobro mi je
Treće čudo uhvatio Pikaćua na igrici.
Kršćanstvo je postalo idolopoklonstvo.
AVE AVE HRISTUS REX
541....ne obozavamo kamen nego je isti samo pravac gdje se muslimani okrecu. Muslimani obozavaju samo Boga, a nikako kamen, Muhameda a.s i bilo sta drugo. Ako bi to cinio, on izlazi iz Islama i nije vise musliman. To je razlika izmedju Islama i Katolika gdje ce te se sad moliti i gameru
Kritikuju ublehu ljudi koji vjeruju u istu ublehu, u drugom pakovanju.
Ye6ote, gdje ide ovaj svijet! Vrijeme je za meteor da nas zvizne.
Niste vi normalni. Umjesto da se molite Bogu, molit ce te se gameru jer je svetac.
Praznovjerje. Ovo je smiješno. Šta očekivati od izmišljene vjere.
A šta je onda Islam??