Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zapad je ogorcen sto je azerbejdzan vratio svoje teritorije,ogorceni su uvijek kad pravda pobijedi,jer nepravda i laz su sredstva za postizanje ciljeva,najvjerovatnije mozda ce se nekad i saznati da ih je zapad i nagovorio da etnicki ociste azere sa karabaha 90ih
Ako se budete nadali da će vam Evropa i zapad pomoći. Jadna vam majka..Onaj ko se nadao njihovoj pomoći, je platio visoku cijenu uvjek. Kod zapadne elite je samo jedna opcija.. ZAVADI PA VLADAJ.
Pasinjane pametno razmisljas i trebate se priznati u granicama ovim.