Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samotako protiuv zionista i Merkelovskih struja.
Svvaki dan uklanjaju milione kanala, haha kad dječak ne zna razlikovati milion od stotinu
On je to mislio više figurativno.
Samo ne interesuje ,zašto je on ruski milijarder kada ima francuski i UAE pasos!?
to ti je isto kao Srbi i Hrvati u BiH
Jer je tu odrastao i zivio dok ga nisu rusi poceli ganjati kao i sad francuzi, pa je otisao dalje. www.google.com pa istrazuj sta te interesuje.
Volio bih spavat s njim kako je mmmm
Prijavi se u vojsku, i spavat ces u punoj kasarni sa koliko hosh muskaraca
UAE su poništili ugovor o nabavci Rafale-a u vrijednosti od 20 milijardi eura zbog hapšenja Pavela Durova koji je njihov i francuski drzavljanin. Tako to radi ozbiljna država.
Plasira nam se priča o gušenju slobode govora u Rusiji, Iranu, Kini i sličnim zemljama(DA SMO JASNI STRASNA CENZURA je u tim državama) Ali nista manje nije ni u tkz. globalnom zapadu vidjeli smo za vrijeme PANDEMIJE pa i sada. Hapse novinare koji govore u ime Palestinaca i sada ovakve i slične likove Snouden, Assange Julija itd.
Francuska je di kt at ura
velika