Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koja laž dajte ljudi ko vjeruje vise pentagonu.. ako bi izrael udaro vjerujem da bi bilo 1 milion dosad mrtvih al CIVILA
Isto ste pisali i ismijavali se, u februaru 2022., kada su najavili da ce Rusi napasti...
Pa vrati se na kurir, što si došao na klix?
I na zadnje noge se .. samo nebil kako prikrili poraz. NATO je prekrsio sve dogovore o pomjeranju ka istoku, pa sta je Rusija trebala? Ostati mirna dok Im F16 ne preleti preko Moskve? Gospodo, pušenje ub I ja , a Rus ga vam je tek met No
Već vidim kako pišu istoriju za djecu kako su sve ovo njihovi roditelji krvljem platili i da su to istinski heroji
Rusija ispali bar dvadeset puta vise granata i raketa nego Ukrajinci, a Rusa stradalo deset puta vise nego Ukrajinaca. Jeste da je od kauboja, ali ovi bas ne znaju za sram.
Ruska vojna doktrina je takva da uvijek gube puno više ljudstva od protivnika. Ne postoji ni jedan primjer u zadnji 300 godina gdje je bilo obrnuto. Tako da ova cifra nije nemoguća.
Realna brojka je trojstruko manja (cca 200.000), što je opet jako puno i sramotno. Čečene i plaćenike su istrošili, Putin više ne može mobilizirati domaće ljudstvo zbog pritiska na ekonomiju, taji da nije ni čudo što moraju Sjev. Koreju moliti za ljudstvo. Ako uspije završti ovaj rat u dogledno vrijeme, dobro jest, ako ne, Rusima se ne piše dobro.
Ko jos vjeruje u ovo....
To ste pisali i ismijavali se, u februaru 2022., kada su najavili da ce Rusi napasti...
Niko normalan.
Masalah
Rusofil ne zeli vjerovati tim brojkama. Al vjeruje ruskoj cenzuri i slobodama govora gdje ne smiješ reci da si za mir. Tako da baš nemaju sreće u razmišljanju, pogotovo što su termin mljevenje mesa za svoje vojnike uveli sami rusi. Da ne idemo dalje u povijest kako je Staljin trošio svoje ljude.
Mašala
izgubila je u 2 sv ratu 20 miliona, a staljin ih je isto 15 miliona unistio.600000 je zanemariv broj
Blago onome ko tako razmišlja o ljudskim životima
Znaci da je onda Ukrajina izgubila bar 3.5 miliona.
Po kojoj logici vise gine onaj ko se brani??
Po logici da rusi vode specijalnu operaciju stvorili su zonu da oni njima dolaze dok ih uništavaju i lagano napreduju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a koliko ste vi izgubili?
0 (nula)
Pretjerano definitivno. Odbiti pola slobodno. Propaganda sa obje strane su na nivou osnovnoskolskog novinarstva.
pola od toga vecina je samo ranjeni. ali svejedno opet je to veliki broj
i da je jedan na obje strane previše je.. Shvataš li ti da su to ljudski životi. Kolika je cijena ljudskih života?
Previše lažete