Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako EU trpi ruskog trojanskog konja u EU . To je nevjerovatno ,unjesto da ih izbace iz EU , oni puštaju da vrijeđaju njihove zvaničnike i otvoreno rade za Rusiju dok troše milijarde eura od poreskih obveznika svih država članica .
Imaju toliko sankcija da ni jednog centa ne dobijaju iz EU a moraju uplacivati
Bili mirni ko bubice u vrijeme sssr kad su ima jedino vazne bile farmerice i kamp oprema a sad prkos
Ma jašta, vas bi trebali pustiti da uzimate rusku naftu, a član ste EU - koja blokira rusku naftu. Koliko si ti imao iz logike u srednjoj školi?
Ja, i? Šta će nam ruska nafta?
Nista vi iz istorije niste naucili. Bice kako ide da ce se lekcija morati ponovo uciti
Jel se ovo opet čuje kmeee ;-)
Najbolje bi bilo da istupite iz EU
Ili EU fondovi ili nešto jeftinija agresorska nafta.
Pa ne mogu se crpiti EU fondovi, uzivati Nato zastitu i biti na ti sa Rujama, polako naucit cete i vi, ovako ili onako.
Mađar bi da blokira Ukrajinu. Mađar ne bi da Ukrajinci blokiraju Mađare. Uzgred, u Francuskoj uhapšen osnivač Telegrama, rusi čupaju kose. Uskoro objavljivanje tajnih prepiski kojima su i ovdašnji botovi dobijaju instrukcije. Biće veselo
Kome je poznata riječ lubricant?