Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto prodavati jednu, kad mogu dvije ili tri vrste. Ne znas ko je luđi
Lova do krova...
Lose je ovo sto pisete kajacete se.
A mi jos na bojelom luku i sircetu
https://www.youtube.com/watch?v=0loInwZel2g&t=1592s
Pa cetrvti soj, pa peti........do potpune kontole ljudi
Moderna je jača od Pfizera !!
moderna je govno , poslusaj semira https://www.youtube.com/watch?v=0loInwZel2g&t=1592s
U češkoj 15.000 novih slučajeva a nose specijalne respiratorne maske, dok su ove naše krpe stavljene van upotrebe. Za zarazu tako velikih razmjera optužuju nove sojeve koji se prenose aerosolno, tj lebdeće čestice virusa.
Sto znaci da maske koje se nosaju nikako ne stite od virusa, morao bi nositi specijalno hermeticki zatvoreno odjelo i masku sa specijalnim filterima da bi se zastitio, ovo je samo prcenje u mozak i testiranje da vide do kojih granica mogu ici sa nametanjem glupih mjera i kontrolom ljudi.
et svake dvi ili 3 g rokaj raju eto para za vjecnost ....
jao sta nam rade ...
Kakvi novi sojevi?Pelcovali bi narod kao pse 10 puta samo da sto vise zarade.
Samo me zanima kako su španska gripa, burbonska kuga, crna smrt, justinijanova kuga i ostale historijski zapamćene pandemije koje su ubile do trećine svjetskog stanovništva prestale bez vakcine prve druge treće i kako onda se nije pojavio prvi drugi treći i deseti soj sve gori od gorega?