Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"pretvarala da spava i da je pristala na seks" Tipicno opravdavanje si lova telja, ljubi ih majka. Naci ce sve moguce iz vlake. Hemijsko kast ri ranje i zatvor na duuuugo. Uzas.
bolesnici
pa kad se ovo desilo..njoj je 72 g.... a sto se tice njega nema oprosta neka nosi svoja nedjela bogu na ispovijed
Kakav bolesnim moras biti da bi ovako nesto uradio bilo kome a ne svojoj supruzi.Za njega adekvatna kazna ne postoji
Samo me zanima sta je doticna dama cekala 10 godina? Nije mozda znala? Siguran sam da je znala i odobravala, u sad u 72- oj kad vise ne moze, muskarac neka odgovara.
Koliko me pamcenje sluzi iz prethodnih vijesti koje su pratile ovaj slucaj, navodno zena mu je 10 godina vjerovala da ima neki medicinski poremecaj jer je konstantno gubila pamcenje, isli su doktoru ali nisu mogli diagnozirati sta je problem, da bi se na kraju ispostavilo da ju je muz potajno drogirao i silovao, te je to bio razlog njenog gubitka pamcenja.
Nakon deset godina? Kako je skontala?
svakakvih ludjaka
Nema ovoga kod nas jedino ce mozda biti kada udjemo u EU.
Ne čitaš crnu hroniku?
Kao i svaka bol est iz EU koju nam hoce servirati pod normalno da postanemo dio njih..ne treba hvala
Čupate vi i rukama i nogama da dođete do EU. Ne sprečavaju vas ovakvi članci, ne sekiraj se.
Cuj serviraju pod normalno, vidis da mu se sudi. Mene zanima kad je u Bosni presudjena odgovarajuca kazna za silovanje, ako ikad i dodju do suda ti slucajevi. Pogledaj svoje drustvo pa onda poredi morale sa EU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav užas fetiš
kad nemože više traži zagonđiju koji može a on gleda i uživa, poznato u njih odavno
postoje i klubovi gdje se parovi razmjenjuju medžusobno, to su evropske vrijednosti
Zašto nas zamarate sa ovakvim informacijama???
Odlična informacija! Zamisli da se ovo desilo u Iranu ili bilo kojoj muslimanskoj Državi već bi zasjedalo Vijeće Sigurnosti objavilo Izvještaj o flagrantnom udaru na ljudska i ženska prava i uvodjenje sankcija a ako neko želi da je bombarduje bujrum biće oprošteno!
Čekalo se 10 godiina da se svi izredaju i onda neko rekao dosta
Totalna dekadencija i propast. Koji će biti odgovor pravosuđa?