Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam na strani Ukrajine ali da je dobrovoljac cisto sumnjam, prije da je placenik. Mozda grijesim ali ima ih i na jednoj i na drugoj strani. Generalno sam misljenja da odlazak u rat koji nije tvoj nema veze sa zdravim razumom koliko god ta strana bila u pravu.
To sto si ti pichketina i sto ces gledat da neko nekog ubija pred tobom i okretat glavu, ne znaci da su svi. Slava Heroju!
Jel moguce da je svijet toliko otisao u qrraac da ti ima logike rizikovat zivot za pare a nema logike rizikovat zivot da pomognes nekom? Ono tipa neko pada s litice i drzi se za kamen, ti ga prvo pitas hocel ti platit ako ga probas spasit, jer u suprotnom nema smisla da rizikujes svoj zivot. Fuj stoko pogana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako izgubiti želju za ratom? Iskopaj rov ispod prozora i provedi jedno 10 dana u njemu. Zamoli roditelje da ti svaki drugi dan donosu malo ručka i da te posipaju hladnom vodom sa prozora najmanje 3 puta dnevno. Isto ih zamoli kada primjete da spavaš da ti unbace petardu u rov. Poslije 10 dana osjećati ćeš se kao Rambo ali nažalost volju za rat nećeš imati.
I zasto je ova vijest bitna?
Jedan Britanac i 10 000 Rusa. Ja bi rekao zadovoljavajuci rezultati. A najbolje bi bilo da ne napadamo jedni druge.
Šehid naš.....
MikaHakinnen napiše jako dobar tekst, i tog čovjeka agresori, velikorusi, velikosrbi i generalno loši, zli, potkupljivi i izmanipulirani ljudi izbombardiraše s minusima, baš kao što će sada i mene. Ne vjerujem više ni u jednu bivšu jugoslavensku republiku, a ponajmanje u BiH, koja je izjedena karcinomskim zlom, takozvanim entitetima i distriktom. Dok se BiH politički ne uredi kao Švicarska, nema tu života i zdrave klime ni u tragovima.
A pazi ovo "britanski drzavljanin"??? Za Rusa su tamo svi Ukrajinci, metak ne pita ko si sta si, da li jedan britanac je toliko bitan koliko neki tamo Vitko iz Kijeva koji je isto poginuo, pa niko ne pise o njemu... Ukrajinci se hrabro bore, ali tesko da će da se izbore, ginu zbog onog klovna Zelenskog!
kako nam je kraljica danas britanski klixe. ima li kostobolje ide li na derneke, kako je princ i familija ?
ima na telegramu snimak raspistoljili ih termobaricnom raketom...
Vlahadija u euforiji
Nisu ruske snage ubile britanca, nego engleskog ološa i plaćenika koji za pare ubija ljude, razlika je velika.
Slava tebi hrabri čovječe, i slava Ukraini!
Rahmet mu dusi....
gdje ce covjek na Rusiju
cuj dobrovoljac , mislili ste placenik .
Dobro