Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podsjeca me na Mosul , Raku , Tikrit itd itd ,gdje su Amerkanci oslobadjali domace stanovnistvo . Oslobode te od kuce od porodice od zivota budes skroz slobodan .
I na kraju kad se sve ovo zavrsi bice obnova i povratci i niko nista nije dobio. Žali boze izgubljenih zivota i osakacenih ljudi.
Smece Rusko gledaj live strimove lo Twiteru i ostalim mrezama ovi Ruski vojnici da nema ovi placenika sa strane dobili bi po pič-*i prije vremena a hvala se sa jakom pjesadijom rusko smece -
Ko ne zna da napravi, ali zna da uništi? Odgovor je, naravno, Rušisti!
@Staljiban, pa normalno da su Rusi izgradili Ukrajinu, nece valjda Ukrajinci mijesati beton kad vec imaju Ruse cigane da hamalisu.
Eto koliko ih ameri i englez vole i pomazu, sve im daju dozirano oruzija da bi rat sto duze trajalo Jadan ukrajnski narod.....😔😔😔 Unistili drzavu ne potrebno... Tako je kada vjerujte amerima.
Eto koliko ih ameri i englez vole i pomazu, sve im daju dozirano oruzija da bi rat sto duze trajalo Jadan ukrajnski narod.....😔😔😔 Unistili drzavu ne potrebno... Tako je kada vjerujte amerima.
Da hi nije rusko govno napalo nije ih trebalo ni podrzavati,a ni pomagati ,ali objasniti to rusofilu je nemoguce
Potpuno je komično vidjeti kako botovi istočnog nam komšiluka iznenada 'dobiše suosjećanje' za Mosul, Tikrit i Tripoli, samo da bi opravdali ovo u Ukrajini. A da ih pitaš bilo šta o Srebrenici, Višegradu, Prijedoru, Vukovaru, onda bi bilo odgovori 'e nije to isto, nismo mi...'
uredan
Ne podrzavam nijedan rat, ali nisam gledao ovakve slike kada su Ameri unistavali bliski istok svojom agresijom na Irak, Afganistan i Libiju u Africi. Za te agrsije ste pisali hvalospejeve na racun Amerike!!
Ne podržavam Ameriku, ali oni nisu u navedenim državama ravnali gradove sa zemljom. A ovako nešto je viđeno samo u svjetskim ratovima.
Kada ne mozes pobjediti vojnicki tj. borbom na frontu onda onako " junacki " ubijaj civile i i izvrsi urbicid i unistavaj infrastrukturu.Taktika vec vidjena
Od kako je poceo rat u Ukrajini ja nemam mira. Nekako mi stvara toliku nelagodu, gadjenje i strah ne znam objasniti bas. Ne mogu da vjerujem da se dogadja to
Strasno... Slava Ukrajini