Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam SUDNJI DAN, da čujem kako ovaj, i poput ovog konja, ječe.
IZRAEL = FAŠIZAM = NACIZAM = ZLOČINCI, sjeme im se zatrlo zločinačko
sudnji dan je iluzija koja se čeka već 2000 godina. ljudi, opametite se. homo sapiens išetao iz afrike, raširio se po planeti. u najzaostalijem dijelu svijeta prije 2 milje god se pojavili tipovi koji imaju furku i podijelili narod. danas, 2000 god kasnije mi se zaklinjemo u njih. dobrö neko reče: ako hoćeš da postaneš ateista uključi mozak i PROČITAJ svete knjige.
Fašista teški!
Ova spodoba je hodajuće zlo.
Ko moze biti prijatelj sa ovim psetom od covjeka ?
Ako se desi totalno etničko čiščenje onda ste došli na vrh svojih želja i planova. A kuda se ide sa vrha? Imam brigu ispred vas jer ovoliko zlo i nasilje nad drugim čovjekom 'karma' ne zaboravlja.
Iz dana u dan uvidam da je Hitler jako dobro znao sto radi... 🤨 Neka mi bog oprosti na ovome.
100%
Vidio da je to uspjelo Azerima protjerivanjem skoro cijelog armenskog stanovnistva iz regiona Artsakha uz apsolutno presucivanje kompletne medjunarodne zajednice, pa zasto ne bi mogao i on ?!
''Dođu, tako, vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!''
Holokaust u knclogoru Gaza.
Ostat ce zapamceno i zapisano da nisu nista bolji od nacista, svojih nekadasnjih krvnika.
Imal iko kakvu atomic b. da im aktivira pa nek ide sve u pm.
imam ja, hoš kuupit?
Ma ne mora nijedna drzava bacati. Kupis u rusiji odneses tamo i bang. Problem solved.
Al Awda Hospital in Gaza: The Israeli occupation contacted us and informed us that it would bomb the hospital with warplanes. The hospital adds that it is full of injuries and patients, and that there is a danger to their lives, and calls on the world to intervene immediately before the Israeli occupation commits a massacre against Palestinian civilians.
IZRAEL = FAŠIZAM = NACIZAM = ZLOČINCI, sjeme im se zatrlo zločinačko
Sjeme mu se zatrlo.
Natenyahu će ovim ratom možda prikriti svoj kriminal, ali rizikuje da završi u Hagu kao ratni zločinac.