Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugasite Mariću happy i onom Ludaku Mitroviću pink, i napravili ste prvi korak u rješavanju problema ne samo u Srbiji nego i kod nas.
Neće, Vučić karijeru gradi na tim medijima već 10 godina.
Davno Muftija Zukorlić reče Mariću parafraziram ima taj snimak negdje :unakazio si generacije, razbio porodicu i majku kao temelj porodice, kako ćeš umrijeti Mariću?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo , bilo je saml pitanje vremena kad ce poceti da se puca , vidi samo Onog Golubovica ne skida se kriminalac sa tv-a on je uzor nekome ??? Pogledaj sta se radi po Zadrugama , Parovima itd .. sve je to kriva politika!! Jer je Politika to dozvolila!
Oni to nisu dozvolili oni su to organizovali. Angažovali su Miroljuba Petrovića navodnog doktora nauka i plaćaju ga masno da djecu odgovara od škole na svim mogućim vučićevim youtube kanalima. Pitajte gospodina Petrovića odakle se uplaćuje novac za njegove "priče", od čega živi i sl.
Po toj priči da su slušali tog Miroljuba djeca bi možda živa bila. A znam da je žestok protivnik rijalitija, bluda itd. A da je dosadan sa debilanama i sa načinom ishrane jest. Problem su Marić i Mitrović trovači društva.
svi du krivi ali najviše roditelji. Nisam za cenzuru bilo čega ali se mora znati kakvi programi se smiju gledati do 8 a koji od 8 uveče. Na Balkanu djeca tek iza 10 idu na spavanje. Nema navike da odu oko 8. Mobiteli totalno otključani bez kontrole. Igrice itd. igraju isto veliku ulogu. Nasilje i kriminal ne smiju biti uzor djeci i za to sve su odgovorni roditelji, jer ne preuzimaju odgovornost.
Jos je dobro sta nas tek cega ne mozete ni zamisliti.
Naša nesreca je sto imamo Srbe za komsije.
Sta Kristijan Golubovic kaze na ovo?
Mislim da se sada ide u suprotnost od cega porodice u Srbije nece imati nikakve koristi jer reality programi su samo jedan vid moralne propasti drustva uzrokovanog prihvatanjem nacistickog narativa tj. cetnstva kao zvanicne ideologije u Srbiji. Djecu jednostavno ne mozete lagati i ubjedjivati u nesto sto sami ne zivite i ne vjerujete. Noz, zica, Srebrenica podrazumjeva i djecu. Pistolj, skola, Beograd. Licemjeri.
nisu imali mama i tata vremena da se posvete djetetu od gledanja zadruge i sl. (vrlo inteligentnog i poucnog showa za potencijalne kriminalce i starlete). Tati svaka cast da ostavi sinu sastavljen pistolj i metke na dohvat ruke, sad nek on odgovara za njega dok ne bude punoljetan... tuga zbog nevine djece
Brat bratu ja sam odrastao sa Jerry Springerom, Maury, i South Park… pa? Nikad nisam ni pomislio nekog ubit. Malac je jednostvano zrtva odgoja i usamljenosti danasnjeg vremena gdje ljudi zive preko instagrama i fejsbuka. Miksaj u to cinjenicu da je ova generacija slaba jer nemaju jak odgoj, pa cim im emocije prorade, ubiju nekog. Nekad je ulica zakon jer ucvrsti dijecu. Jok danas na internet i kod kuce visi u mraku.
Samo ku.ve, pistolji, pare, droga... i tako na repeat, pa dobro je iko normalan
Jeste napali pink i happy a moze ubice nije ni gledo te programe obzirom da je piso na engleskom ne bir rekao da je konzumiro te programe
Nisu samo vuciceve medije problem nego su i knjige od kriminalca Milorada Ulemek-a koje se jos tamo prodavaju na tržištu
sramota sto ovo koriste sad, opozicija u Srbiji je takva da bi glaso za Vucica da zivim u Srbiji
Nije to ništa tek će biti haosa. Kod nas u Srbiji svako veče od 20h ima sa se glada Južni Vetar i šta drugo deci padne na pamet nego da ubijaju odavno je sve otišlo u k****
Murali ratnih zlocina i krvnika cija je profesija bila klanje su svukuda oko vas a vi trazite krivca. Lazirate zakon i djecu od malena ucite da pucaju da budu "pravi" srbi a vi trazite krivca. Malo cu bit grub ali nista su ta djeca koliko je djece ubijeno od strane vasih heroja. Zato pamet u glavu i molite se za neduzne ljude... a one duzne prozovite.
Gasite smece od Pinka u Federaciji, hvala su srbofilnim SDO banditima sto za par maraka pustaju najgori program nasoj djeci
Federacija da zabrani emitovanje Pinka odmah ,treba da se ugledamo na hrvatski televizijski prostor....... Picousti snajperista na konferenciji danas brani Mitrovica, ovaj ga drzi za jaja , mozda ima snimak kao i Drasko