Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijetnamci su odushevljeni Putinom kako sam mogao zakljuchiti iz njihovij komentara
Ne znam sto smeta druzenje, ovi Ameri koliko su zglajzali u nasilnistvu nad svijetom sad bi i drugima birali prijatelje. Jestel normalni ikako vise?
AMERI BI DA SAMO ONI BUDU "PRIJATELJI" SA SVIM DRZAVAMA A POSEBNO SA ONIMA GDJE IMAJU INTERES..
Opet: NVIDIA 2 puta vrijednija nego BDP RUSIJE!
Jos jedno fantasticno prijateljstvo sa susedima
Vladimire nema tamo para....bio sam I vidio svojim ocima...bilo bi dobro da im pomognes.....bijeda je to lave...
Ima drava para, nema narod.
Mozda je razbjesnilo samo u glavi Klix kvazinovinara. Ako istrazite strana ulaganja u Vietnam naci cete informaciju da SAD u Vietnam godisnje ulaze 11-12 mlrd USD a Rusija samo 1 mlrd. Racunica je jasna, dobrosusjedski odnosi su nesto drugo.
Ovi socrealisticki sletovi - Si u Srbiji, putin u Sj. Koreji, nisu nista drugo do hvalisanje jednog diktatora pred drugim - "Pogledaj kako sam dresirao ovaj svoj gladni narod"
Sve Svjetske sile