Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVIO IRAN rusija dole
Bez jedinstvo pravoslavlje i islama nema nema pobjede nad š.e jta.nom
Time zele satanizirati Iran
Pratim i svako jutro isto, rat o ratu.
nadam se da će iranski narod skinuti ove hodže s vlasti i vratiti se u stanje iz 70-ih godina kad su najbolje živjeli. proguglajte kako su tad bili rame uz rame zapadu. cure im u minićima, vozile auta a sad ih kamenuju ako šiške provire ispod marame.
Kme kme kme kme kme kme kme
Rudko drustvo je puno zdravije u odnosu ns zapad primjer Putin je zastitio sve vjerske zajednice .covjek ljubi svetu knjigu muslimana dok je to EU drustvo u Svedskoj spaljuje uz obezbjedjenje.
iran,rusija,kina,psjeverna koreja,hezbolah,hamas,netanjahu,-drustvo za pozeljet
EU i dalje spava i nema svoju vojnu strategiju, zajednicku komandu i vojni budzet...
Moramo napraviti haos u sedam zemalja bliskog istoka. U kojima je haos bio već. A ostale su još dvije zemlje. A to je Iran i Turska.. Kakao stvari stoje, sve ide prema planu njihovom.
Čovjek je sam sebi najveći neprijatelj! Jedina vrsta živih bića koja proizvodi oružje da bi ubijali pripadnike iste vrste! A velika većina su vjernici!
Klix se malo guider, jis jucer su pisali da su se njihovi odnosi Irana i Rusije pogorsali a danas ovo. XATO propaganda ima za cilj da vas zbuni a ne da vas informisše. Tako vec odavno kada citam klix kao da se obrace osobama sa mentalnim poteskocama. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/iznenadni-poremecaj-u-odnosima-rusije-i-irana-teheran-ozbiljno-upozorio-moskvu/240906078
Koje lupetanje.
Nikakve rakete nisu isporucene, da jesu, vec bi ih koristili
Meni uvijek teska glavobolja kad mi balisticka raketa padne na glavu