Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nato pravi novi rat u bangladešu
hahahaha, kako si samo pronicljiv, svaka cast.
Kradu stolice iz Parlamenta hahah
zasto kod nas vise nema protesta? ne sjecam se kad su zadnji bili...
kod nas je zapad na vlasti što bi sami sebi pravili proteste
To je zato što da protesti budu efikasni morala bi se pubunit sva tri naroda a to se nikad nece desit
Janje bi okrenuo da i nasi politicari pobjegnu a da haram imobina ostane sirotinji
Sad ce ti sdaovci dislajkove udarit. Isto bi se desilo i da krenu protesti protiv lopova, oni bi ustali da ih brane.. Jer zaboga, on je u sda.
Kod nas nikad se nece desiti narod jel suti dobro je nepuca a Rvi rovi po kontejnerima. Znaci da je dobro i nikad bolje nije bilo u 2 najsiromašnijoj zemji u Evropi.
Nemamo mi hrabrosti, a vecina nas je kupljena za 100 KM od ove politike. Ne shvatamo da je sloboda najveca vrijednost.
Firauni, ali ponosni.Nisu kao mi čitaj većinom Bosnjaci koji radi stimulacije na poslu od 10% sutimo, jer imamo mentalitet podanika
Zamisli kod nas se desi narod. Moralo bi bjezati predsjednistvo, premijeri, zamjenici, predsjednici, podpredsjednici, ovi iz doma naroda, parlamentarnih skupstina, premijeri kantona, sipe, mupa, fupa, tuzilastva....zato i raduckaju, a Boga mi i kraduckaju
Ma samo meti sve ostatke rezima ukljucujuci i pravosudje
eh da u nama ima trunka ovakvog revolta protiv vlasti umjesto mrznje prema komsiji