Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi će masovno da se predaju Ukraincima. Bolji su im uslovi u ukrajinskom zarobljeništvu nego u ruskoj vojsci.
Tu je nekad bilo vecinsko Ukrajinsko stanovnistvo kao i u Belgorodu pa sve do Rostova, i bili nekad dio Ukrajine. Intresantno da i danas znaju ukrajinski jezik i rusi stanovnici kurske regije, to se vidi pri ulasku ukrajinaca u sela gdje rusi stariji razgovaraju sa vojnicima UAFna ukrajinskom i govore; nismo ukrajinci, rusi smo, ali znamo jezik.
navlaci ih Putko na nesto zestoko. Nesto mi nije realno da odjednom prave ovoliki napredak..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva bruka i sramota... A nase komsije jednica nacija u evropi pravi proteste podrske za Putina i podrzavaju ovo rat... Bruka!
Ovo nije dobro... cim se promjeni status quo u bilo cemu ocekuj problem
Lavovi. Šta kažete ruusofiiliiiii
Fino su ovdje upućeni pro-ruski komentatori i rusofilski botovi prije šest-sedam dana objasnili da su ukrajinske snage rasturene skoro odmah blizu granice i da je sve u redu u Rusiji.
borci se bore a ne predaju heheh
Jesu li dobrovoljci iz oba eresea imali cime pobjeci
Lov u Kurskoj oblasti je počeo, a vi pišite bajke.
Vlaxaxaxaxa
Drago mi je jedino zbog srba, neka vide kako agresije završavaju, ovako je bilo u Hrvatskoj, Bosni, evo sada i u Ukrajini.Treba živiti u miru, svi isto problema imamo, ali ako pomognemo jedni drugima mislim da se problemi lakše rješavaju.
Ma nemate vi poma...pao grad Sua. Pa pogledate video to e grad Sumi u Ukraini. bm ti propagandu. Za par dana e da pishte ovi isti ukraintsi..pogledate Telegram kanale i edne i druge strane...sve e vam biti asno. Mo PROPAGANDE e neverovatna, zar ne boshatsi
Braćo Srbi, šta čekate??? Idite pomoći braći.
Ne smiju oni gdje se puca.
Braća Bošnjaci pomažu Mudžahedinskoj braći u Siriji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaigrala mečka i u njihovu dvorištu....
Kako dobiti rat a vojska se masovno predaje i nema KGBa da ih likvidira.
greška je zarobljavat che ttnix
likkvidazzia
Ne branim nikoga ali jbga, hoćete rat, mislite sila za 3dana, tako je i Milošević mislio. Ja sam srbin, ali ne diraj tuđe, mani politike svi u 1 državi i velikih država, tuđa djeca ginu vi kradete zaboli vas. Bakir bio u trezoru, Miloševićev u Rusiji, Tuđmanov na sigurnom, narode lopovi vladaju i prave ratove
Pa i Kosovo su uzeli tuđe to jeste Srbsko, Zato je i otišao sad jug Ukrajine, Donbas i Krim. Kad jednom prekršiš međunarodno pravo onda tu više povratka nema. Prosto kao pasulj, kad može Kosovo mogu i Krim, Donbas i sve ostalo. Svakako je Krim do 70 i neke bio u sastavu Rusije pa ga Hruščov poklonio Ukrajini.
gooUser269 pa idi i oslobodi sta cekas haha
No jedan predsjednik koji povede u rat ne šalje svoju djecu, Netanjahuov na Floridi, itditd, kad poginu onda cvijeće i lažne počasti i govori, ma voz,, moj sr neće boriti nizakakvu državu ako sam ja to morao, nismo znali dae tajkuni i krimosi vladati
Ne branim nikoga ali jbga, hoćete rat, mislite sila za 3dana, tako je i Milošević mislio. Ja sam srbin, ali ne diraj tuđe, mani politike svi u 1 dežavi i velikih država, tuđa djeca ginu vi kradete zaboli vas. Bakir bio u trezoru, Miloševićev u Rusiji, Tuđmanov na sigurnom
Jos malo pa će od ruskih snaga ostati samo ovi botovi iz SR