Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim koliko se Dodik bio osilio kad je Rusija napala Ukrajinu, to maximalno bahaćenje, prijetnje, psovanje javno ovo ono, i prc, ruši se Rusija k'o kula od karata, Dodo odoše izgleda silne nekretnine što imaš po Rusiji
Kad se sjetim da vec evo 20+ godina Dodo ma evo samo sto nije sletio s vlasti, uhapsen ili u bjegstvu, RS bankrotira za mjesec, iskrcava se NATO u BL i ukida na veselje 23% i RS naziv Srbi.....Eh, da smo samo po marku za svaku tu vijest dobili, svi bi milioneri bili do sad.
..a tek ratne reparacije sto 23% treba da dobije,..:)))...imali bi bolji svemiraski program od USA Rusije, Kine zajedno. Ovako morete pjevat 'mujo kuje konja po mjesecu'
Pa Elon Musk je omiljeni lik Putina. Gledali smo intrevju klixe. Joj kakvom propaagandom + cenzurom se bavite. Ovo je za IQ 70.
Imam osjećaj kad bi Rusi podržali Palestinu u Sarajevu sutra bi izraelske zastave se vijorile
Krmelj je pojela Putinova korupcija
Ko o čemu klix o rusima....
Koliko klix naplati za ove tekstove, ko ih naručuje i ko plaća, nisam pobornik zavjera ali ovo je tako očito. Zaboli me za Putuna i Rusiju al dajte malo objektivnosti.
Objektivno bih bilo da je izvadio lenijar da dokaze da je americki dzenonimo najveci i najdeblji. Najveci u tom da imaju najvise letova, a najdeblji u tom da imaju najsigurnija lansiranja. Manipulacija medija ti je nesto kao zapakovat hipika ili pankera u fin paketic sa finim masnama zavezan. Na kraju rakete ne saljes BH-postom u svemiru vec lansiras. Daj se malo obrazujte i ne koristite generalne rijeci u artiklu visokotiraznih balkanskih novina.
Klixe... Razdrmo si sve sendvicare sa ovom objavom! Svaka čast klix
Koje lupetanje. Kad propaganda postane smesna. Sledece dve nedelje su kljucne. Peta vakcina pomaze. Krizni stab kaznjava raju po ulici sto ne nose brnjice. Gde vam je Solak danas?
Nadanje budali radovanje...
Koja propaganda, Ameri su priznali da nece moci razviti do 2030-te godine bolji raketni motor od ruskog RD-181.
a tek ruske mobilne krematorije. e to je tehnologija koju amerikanci nece raviti do 2030 hidzretske godine
Jasta radi. Kada je napraviti fin kompjuterski pamflet kako to sve ide i izgleda, zapad je najbolji. A kad treba fakticki formirsti Medjunarodnu stanicu, prebaciti ljude i opremu,..jelte, nekako nikako bez Rusa i njihovih raketnih motora, prečistaca vode i zraka i svega sto realno treba.:)
Šta uradi crni Vlade...pa znate li da od vas nekome ovdje zavisi biti ili ne biti?
Zbog Adeta !!!!
Sta kazu kada ce na mjesec
Otkako je pokrenuta Specijalna Vojna Operacija Ukrajine u ruskoj federaciji, zašto su se naše istočne komšije ušutile?
Nedostaje mi njihova nadmenost, narcisoidnost urođena, i njihova geopolitička pseudo-promišljanja.
Redakciji ovog portala poruku saljem , Inkubator ( rezervna rijec za biolosku povezanost) vam onako s boka zavalim, kakve vi cenzure zagovarate Plis, trajni ban da mi slozite
njih treba de dosati regularno
Kako se u ovo uklapa ono što će američki astronauti morati umjesto planiranih osam dana ostati osam mjeseci na ISS? Ne mogu vratiti zbog kvara Boingovog čuda tehnike...