Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjerje na n-tu.
ništa čudno za Japan, američkog saveznika
Gaza je Hirošima na kvadrat!
Vara se ko god misli da je USA prijatelj Izraela - u pitanju je najobičniji interes, u ovom slučaju zajednički. Ekspanzija na mediteran i blizina naftno ganih tokova ide USA u prilog, element Izraela je tu samo kao izvršitelj i udarna igla. Ali realno sve što nam je omogućilo bolji standard došlo je iz Amerike pa nek svako podražva koga hoće.
Vraćajmo sve japanske donacije!
Ni atomska bomba ih nije opametila.
Zovu one koji su ih atomski...
Kome smeta neka ne sjeda u japanske autobuse. Logično.
Svako zove koga hoće u svoju kuću.
Sve vezano za Rusiju je čist primjer dvostrukih standarda, i očigledan dokaz licemjernosti Zapada i njihovih satelita poput ovog nesrećnog Japana.
Ako je Japan nesrećan onda valja neku novu riječ naći da bi opisao i vas i nas.
Na-čisti nikad nisu doživjeli poraz nego su pobjegli i nastavili kontrolirati Ameriku Kanadu Argentinu Njemačku Izrael Japan
100% samo fale jos britanci
Ne vidim bitnu razliku između Gaze i Hirošime. Rezultat isti.
Kad se i nakon 70 godina saginješ svom dželatu, ko je kreirao atomsku nisu Palesntici nego ko? Ko je naredio da se baci atomska na Hirošimu? Japanci nisu svoji nikad bili
ona nije pala nego je zločinci bacili, tako napišite
Normalno da Japan ne šalje pozivnice već neka Sekretarica iz AIPAC-a iz Washington DC
Kad se Japan pitao, za bilo sta ? Haahaa
Pa zna se ko im je Gazda