Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili je saradivala ili je iranska tajna sluzba totalno nesposobna.
Prosto ne mogu da vjerujem da je Haniyeh imao tako predvidljivu rutinu pri svojim posjetama Iranu. Dakle, uvijek je odsjedao u istom apartmanu? Ili su svi apartmani "pripremljeni" pa su aktivirali samo odgovarajucu b*mb* ? Kako god, veliki propust njegovog obezbjedjenja i iranskih sluzbi.
Oni su irzaelovi poslušnici i u ovom slučaju izvršioci
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nekoliko mjeseci bomba stoji u tom apartmanu? Ovo ne mogu da vjerujem, ako je tacno, motaj kablove i predaj se, sta vise imas traziti u toj borbi?
do sad su govoriki kako je sa granice ispaljen projektil i navodjen
HAHAHAHAHA KOJI MAJSTORI.
I posle kažu atentat na Trumpa..Da su htjeli da ga mrknu ,one bi ostalo ništa od njega
A on čak ni uho nije izgubio.
cirkus
Pucali su iz svemira
Ne podcjenjujte Mossad za sada najjaču službu na svijetu po efikasnosti..ovi iz Irana su kao glineni golubovi..Mnogima su ovi došli glav a da se i ne zna..
To je zvanično, nezvanično se neće nikad saznati.
Da li su mozda i iranskog predsjednika ubili samo kao plan ubijanja ovog...
Svaka čast. Kako samo hirurški precizno odrađeno.
Zar ovo ubistvo nije teroristički čin?
Kako ako je terorista ubijen?
2 mjeseca i nisu kao saznali ????
čestitam
Saladin se okreće u zemlji Sramota velika za Teheran i Iran
Treba cistacicu otpustiti, znaci nije dva mjeseca presla stan kako treba.
MA BRAVO MOSSAD I ŠIN BETT
su predsjednika Irana i ministra vansjkih poslova prije nekoliko mjeseci, komadanta revolcioarna garde, 100 civila u kermanu, jos jednog komadanta reovlucioarna garde, ne shvatate kakve su sluzbe zapada i Izraela infiltirani svuda, jeli erdogan pohvatao nedavno mosadove u turskoj, to je samo dio pohvatao koliko ih jos ima, njihove sluzbe su daleko najace na svijetu