Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealni scenariji za EU. Rusi kolju ukrajince i slabe se na svom bratskom narodu, dok EU lagano salje oruzje da taj sukob sto duze potraje i da rusi sto vise oslabe. Na kraju nas ceka neki dejton gdje se nista nece rijesit. Ukrajina nikad nece biti EU i uvijek ce imat uticaja i Rusija i EU na nju i ako treba sutra neko oruzje testirati zna se gdje cemo pokrenuti sukob
Da ti Rusi dođu malo u Varnu pito bi te pa da bace koju na Sofiju
On kao nesto zna a drzava bugarska mu zadnja rupa europe. Da si pametan koliko se pravis rijesio bi ekonomske probleme i korupciju u svojoj drzavi da ti tvoji bugari nemoraju ic po njemackoj vozit kamione da prezive.
Pa retardu, vi ste svakako slijedeći na listi.
Ne smije se dozvoliti Ruskom agresoru da okupira i pedalj Ukrajinske teritorije ,uključujući i Krim,koji mora biti oslobođen.
ma jah, mogli bi Rusi izgubit. To nije dobro za Rusiju
Dakle, tačno možeš vidjeti po izjavama koji političari su na ruskom platnom spisku. Ovaj lik, Orban, Milanović, Dodik, a vjerovatno i Vučić (i pola srpskih političara) i Erdogan..
...zaboravio sam ima tu i Švaba i još nekih po EU, naročito desničara.
Kakav stav, hebo ti mam svoju glypu
Ni vi niste sigurni debilu!
Treba tebi na vrata doci pa bi molio za pomoc, kad vec ljudi hoce da se bore treba im dati oruzje, vidis da se bore do zadnjek, nisu duse prodane.
Dobro jutro Kolumbo.