Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Boze , da ovo krvoprolice prestani vise jednom
ukucajte na google A2/AD Russia Ruski stit odbrane od NATO i vidite sta bi se desilo ukoliko NATO bi uletio u Ukrajinu...Moskva na dometu za 2 min, mislim da Zelenski je popussio ruzno furanje da ce Amer doci da gine za Ukrajinu...sve poskupilo duplo Rusija devastirana a dolar porastao ...pametnom dosta
Jesu ako Bog da. Da se dogovore i da prestanu ubijanja i razaranja. Da se zivot ponovo normalizuje i da se svi vrate svojim kucama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nadajmo se
i treba ovo sve da bude iza zatvorenih vrata, jer mediji su najveće zlo u prenosu informacija.
Vespa mislim da je ima i previse snimaka gdje se vidi da rusi ne ubijaju civile ni blizu ko nas rat ni blizu... cuj protestvuju u centru "okupiranog" grada" pa zamisli da za vrijeme naseg rata uletiti vojvoda i ti mu kazes mrs mi iz kuce i on izadje HAHAHAHAHHAHA
pa dogovorite se vise,za boga milog
Pa uskoro će prestati rat, jer su ciljevi vrhovnih vođa koji vladaju zemaljskom kuglom ispunjeni. Vojna industrija je toliko velika i jaka u svijetu da moraju uvijek imati po neki rat kako bi imali kome da prodaju oružje. Kako je počeo ovaj rat, većina zemalja u svijetu najavljuje ubrzanu kupovinu oružja što je bio i cilj vladara zemlje. Ciljevi ispunjeni, rat se završava a žrtve nisu bitne.
Obicni ljudi ginu svaki dan ovi ce se na kraju dogovoriti pruziti ruke jedni drugima i svako na svoju stranu proglasiti. Obican narod izginuo nizasta.
Amin boze da ovo zlo prestane
Picousti ništa ne konta. Ako je ova krstareća raketa stvarno preuredjena s eksplozivom, koji nekim čudom nije aktiviran, onda je cilj bio da se eksplozijom usred Zagreba uvuče NATO u rat i isforsira minimum kotrola neba nad Ukrajinom. Onda prelet preko dvije zemlje nije slučajan. Onda Zagreb a i Beograd treba jako da se zabrinu, a i ostatak čovječanstva.
Garantujem dogovorice demilitariziranu zonu od oko možda 100km od granice sa Rusijom.
Ne ratuju Putinova djeca, nit njegovi bližnji,zato ga boli *urac. Ne mogu razumit', da tek tako prihvatiš pušku u ruke, i ideš u drugu državu ubijat. Bolesnici.
Nadam se dogovoru što prije, da ovo prokletstvo od rata stane.
Putin je politički i privredno već izgubio rat i ima samo još vojnu opciju.
Nek se vise zavrsi , i kod nas cijene kao da su nama sankcije uveli a be rusiji.
Potpisujte to bolan,inače moram auto prodavat
Taman se zahuktalo i sad dogovor, nemate se vi sta dogovarat, pali tenk i pucaj nema tu dogovora hebo vas dogovor
na kraju ce Rusija prihvatiti i castan poraz
Kako god da se zavrsi ja bi Rusiji zauvijek ostavio sankcije. Orikljucio bi joj i Srbiju, pa nek su svi u “jednoj drzavi”. I onako ne znaju zivjeti sa drugim ljudima jer su mitomani i zaglavljeni u proslosti.
Nisu