Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledam kao ofirno puštanje dokumenata da se ispita reakcija javnosti kako u USA tako i u Izraelu. Taman će eto sa ovim napasti. Lol.
Ma Iran je jasno upozorio da će odgovoriti čak i zemljama koje dopuste zračni prostor zna se da u svim tim zemljama postoje velike USA baze.
Niko ne spominje sto u dokumentu oficijelnom stoji nuklearne snage
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Preskače.se.bitna informacija. A to je koja od.podaničkih/kraljevina će.dozvoliti ulazak tankera i aviona u.svoj prostor da bi Izraelci napali Iran. Sluge iz Jordana svakako će dati prostor ali još im nedostaje Saudijski princ. Druga opcija je let.preko.Sirije i Iraka
Iran je jasno dao uputu koje baze i skladišta mogu gađati. Ako udare po nuklearnim ili naftnim postrojenjima onda ide.odmazda prema.državi koja je dopustila prelet i tankanje aviona. Zamislitw.cijenu nafte.ako Iran napadne Saudiju Oman I UAE.
Dat će svi koje Izrael to zatraži, naime te države nisu prijatelji Irana, dapače, prije su neprijatelji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako udare na nuklearne u Iranu ovi će odgovoriti balističkim udarima na izraelske nuklearne elektrane onda nastaje haos velikih razmjera
Nije problem što je neko objavio besmislen tekst, ali JEST problem što je istražno novinarstvo ovako zakazalo i bez da provjeri navode teksta, onako lakonsi samo odlučilo objaviti stvar. Lora je kvazi balistički projektil koji se lansira s kopna i nema apsolutno nikakve veze sa hipersoničnom raketom Kindžal. I ne može se koristiti avionima, šta vam je ljudi?
Rokaj, rokaj... samo rokaj.
Jako ce ih Izrael udariti, Iran nakon ovog raketiranje ce podviti rep i biti veoma miran.
Ide lagano inpluzija elektro nad Izraelom. I totalno zaracenje
Pričaju o u b. ijanju d jece kao da je najnormalnija stvar na svijetu.Oprali su nam mozak baš skroz.
Glup chlanak koji je napisao neko ko nema pojma.Kindzal je daleko superiornija raketa i klasa je sama za sebe.Nevjerovatno u kakvu se propagandu upushtate.
Amerikanci rokaju mnmane a onda probosancima prodaju uplju
Ne znam šta Iranci čekaju. Preventivni udar izvršit na infrastrukturu kolonije. Pa hajd onda udri i planiraj udare.
Tachno tako.Bolje sprijechiti nego lijechiti.Vrijeme je da se skinu rukavice.
Koji labelo ce piloti koristiti
Jericho 3 is a solid-fueled intermediate-range ballistic missile developed and produced by Israel to replace its older Jericho 2 ballistic missiles. It was first tested in 2008, and entered service in 2011
Rat se polako pretvara u infuenserski posao, to se nešta najavljuje, prijeti, puče se usne. Kakvo vrijeme da se bude živ.
Ajmo Israel
Neka te Durexu
Sto do.sada "braca" Rusi nisu opremili Iran kako treba za odbranu ili napad kao Ameri Izrael?
Kada želiš spriječiti prijateljsku zemlju da uradi glupost, pustiš da procure osjetljivi dokumenti van. Jbga
Avion natovaren tolikim teretom je prilično laka meta za malo bolje borbene avione.
Koje Iran nema, a i te avioni pratiti će lovci kao zaštita...
ima Iran onaj ruski s300/400 sta je s tim sistemom