Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi beri sam, umjesto sto tu ser....
.....es
Strašno, tako Šolc govori i za nas Balkance, na žalost.
Pa jarane oglasi na radiju sto idu i na njemačkom nije što nas Šolc voli, nego voli jeftinu bijelu radnu snagu, da peru Njemačke gzc. A kad odemo i pomenemo svi, shvabo može rahat da kopa olovo, ugalj, litj... Postoje dvije nacije na svijetu, bogatasi i radnici.
Pa možda ne bi govorio da 90% Balkanaca ne radi fizičke poslove u Njemačkoj i ostalim zapadnim zemljama. Neće sigurno fakultetski naobrazovan Nijemac raditi na baušteli.
Jel ti majka u penziji? Nek bere masline, svakako ništa ne radi.
Ko će vam pomoći prati vas kad ostari te. Pametan predsjednik.
Nece se pamuk sam brat', mudar haber!
Qjin sin
kada bi se zemlje obavezale da obezbijede sezonske poslove za one koji govore engleski, ako rade par mjeseci na zapadu kad su sezone branja, kosenje trave i nekih drugih poslova sezonskih ako firma imaju potrebu , u njihvom drzavama moze da im obezbijedi prihod od kojeg mogu zivjeti godinu .Ali svakako nikome ne treba ogroman priliv migranata
Jabuke, Kruške, Grožđe, čistit ćenife, dupe prat, zidat, .....nastavi niz
Sasvim normalna izjava svaka castt,pa i moje su tetke izbjegle u Njemacku za vrijeme rata nije se Švabo sazalio nego su zaduzile cetku za WC šolju i sa njom penziju zaradile sad su gospodje u penziji.
pa to je realno, da neko dodje u vasu avliju, da li bi mu dali da bude tebi sef ili bi mu ti nasao posao da radi za tebe s ove mikro situacije se moze zamisliti i ova makro
Ne mora se imati beskonačan rast pod svaku cijenu. Plati Grku koji euro više i brat će i on masline.
Platili bih, ali nemaju kome. Nataliu u EU je katastrofaln. Godine ispred nas ce pokazati sta je najače oružje.
Realan covjek,a ne lupetat ..vecina stranaca radi