Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni bi ratovali a a nemaju za struje i goriva... islamski svijet nikad slabiji osim ovih zemalja koje su pod protetoratom usa
Nece se oni smiriti dok ih se ne vrati sve ono sto su uradili drugima.
ibU ibu
UN je sučesnik u Srebrenici
Isto kao da kažu potrebno je zadržati Ameriku
Izrael im ne da naftu iz muslimanskih zemalja. Sad vidimo da su sve te muslimanske drzave pod kontrolom izraela samo palestina nije, bore se jos
Sto su napali unutar svoje drzave. Trpili svaki dan terore, iseljavanja, maltretiranje i onda teroristicki napad jer hoce svoju zemlju. Oni su svjesni zrtve koju treba da podnesu i ne krive hamas jer se sloboda placa skupo i ne zele izrael da kontrolise njihove zivote.
Dotjerali su ih do coska samog ali nema veze bolje grob nego rob
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UN je organizacija bez kicme koja sluzi samo za pranje novca i to pojedincima
Ko da zaustavi ? Sila B o ga ne moli, na žalost. Svako n o r ma lan vidi šta se dešava. Sile s o to ne neće stati dok jednog ne n e sta ne.