Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li autor ovog clanka stvarno misli da svako zna da postoji selo u Ukrajini koje se zove New York. Recenica ili dvije o tome bi pomogla. Vjerovatno zaposljavate direktno sa pijace.
Svak normlan će skontati da se radi u mjestu u Ukrajini a i vide se na mapi u članku. Pa nije autor kriv ako su ljudi g. .lupi. On je bar napravio neki click bait a po kliku oni zarađuju
Kakva su vam iskustva i savjeti za fasadu, da li ići na standardno stiropor ili na varijantu sa kamenom vunom?
Bolji ti je stiropor
Haha
Deru Rusi po Donbasu 20 km dnevno. Dragi klikse opet si smjernice dobio.
Bukvalno na mapi Ukrajinci se samo izvukli iz okruzenja i pomakli nazad a Rusi ih jos vise okruzili i zauzeli im bokove u dubinu.
Nikakav preokret se nije desio. Rusko napredovanje je usporeno, ali i dalje traje. Što se tiče Nju Jorka (ukrajinskog) vijest je već demantovana sa geolociranim video snimkama.
kako klix obavjestava jos malo i ukraina ce dobit rat
Kako oni tvoji obavjestavaju, Rusi su u Kijevu vec 2,5 godine...
Čuj selo New York
Ratovat ce jos neko vrijeme svi, poginut ce jos raje na svim stranama a ond ace se dogovoriti pa ce rijetki shvatiti da su to mogli uraditi odmah jer dzaba stradao toliki narod
tako je i kod na bilo. ja ispao naivan pa vjerovao drugacije.
Ma koga interesuje ova Ukrajina??
Iz kojeg izvora su ove vijesti na Klix?Je li im neko diriguje sta ce da napisu ili stvarno imaju novinare koji biljeze? Sta ovi moji Bosnjaci pisu? Jos se nadaju da ce u Eu, da ce ih Amerika spasiti?Da je BiH cijelovita?Bosnjaci probudite se, budjenjeeee, ne ceskajte ja j ca
Azov , Kara-Dag i 93 ,elitne iz pričuve , satrase ih od sinoc
SLAVA UKRAJINI*
Rusi bili zauzeli i New York, Amerikanci samo nijemo posmatrali, Ukrajinci ga morali oslobađati! Hahahahahaha... Rusi ne mogu da oslobode ruski teritorij, a kamoli da napreduju u Ukrajini.
rusija nije eurou drustvo joj. je sa kinezima i s.koreji
Kompletan izvjestaj... javno i po imenu i prezimenu
Kad prevodiš tekst klixe, neka bar neko pročita ko zna engleski prije nego objavite, ili da uopšte neko pročita jer ovo je show kako je kliknuto prevedi i objavljeno. Amaterizam.