Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tajna operacija je eksluzivno najavljena na Klixu :D
ss bandera portal zvanicno.
ajd dobro,bar ne pise u koliko sati.
Bandera borac za slobodu, mamu li vam fašističku! Uskoro će i Pavelić biti rebilitiran!
po komentaru ti vidim da glasas za sdp
Ja ponekada volim da moj post im puno disjalkova...i to nešto znači i govori...u princopu ne reagujem, zašto bih!?...ali majku vam **bem šanersko-nargilašku (jer znam da ste to vi koji ni Dejton ne pamtite)...šugo šugava, kada se 505-ta spomene u bilo kojem kontekstu ima da skinete pelene i stojite mirno...čisto zato jer i ne znate šta je rat...a da Bog da vas i vaše familije Wagner u budućnosti branio...Turci su imali divnu izreku "Bosancu pamet dolazi naknadno"
NATO je jači od Rusije ali po Lažima. Mislim da smo se svi u to uvjerili mnogo puta. Za svoje interese su stvarali ratove, prevrate, tlačilii siromašne i nejače, postavljali svoje satelite, namještali izbore,... itd. Hrvat sam ali sam na strani pravde tj Rusije koja je puno manje zlo iako nije savršena. Za sada vrijedi ona (Bog na nebu a Putin na zemlji). Zabiberio ga je Rus cijelom pokvarenom zapadu a i još više će koBogda.
Pa kako je tajno ako je najavljeno hjooo
Ebo sve, zamislite zdravi ste, pravi, lijepi, MLADI i idete da ginete za nečije ideale ili puste novce... Pa te denge će zaraditi u kamionu, makar će ostati živi... Neke stvari mi nikada neće biti jasne...
Kakvi bilmezi su na ovom klixu, boze nas sacuvaj, od low IQ bubuljicara.
Najavio tajnu akciju na tačan datum, neću dalje ni da čitam. Hahahha
Preda Lukasenko Bjelorusiju Moskvi a da nije pitao narod
lajkujte Edvina Musovica na facebooku. Tu je da odgovara na sva vasa pitanja oko ljubavnih problema. Sasvim besplatno. Jer Edvin je vas prijatelj.
Ublehe zesce
Nato 5 puta jaci od Rusije, jedino zbog cega Rusiju Nato uvazava jeste Nuklearna moc...Nato ce se braniti zestoko i ako krenu onda ce tek to biti slom Rusije...tako da Rusija nikad nece na Nato udariti..mozda nekom "nenamjernom" operacijom nad ovim malim Nato zemljama..
Iznenadjen sam da je Prigozhin ziv.
1mm na poljsku zemlju i moskva 🔥
Ovaj maskirani isti Bakir.
Hocel‘ u Neum ?