Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se obično zove "Car je go" momenat. I zadnja budala zna da je istina ovo što Prigožin govori, ali će putinoljupci grčevito držati laži u kojoj žive.
...pa sad će Srbi reći da Prigožin laže.Valjda oni bolje znaju od pravih rusa.
domaci Rusofili na aparatima
Ovaj ce se morat okliznut nezgodno.
Rusofili u šoku..hahaha
Jedan metak u glavu putinu bi rijesio sve.
rs na aparatima 😂😂😂😂😂😂♥️♥️♥️♥️🔘🔘🔘
Ima li ista da je iz te Moskovske gubernije doslo od cega je covjecanstvo profitiralo? Ima ali sve sto je iole vrijedlo bjezalo je i bjezi iz nje jos uvijek - glavom bez obzira. Zali boze svih onih resursa. Fukara, olos i sirotinja ostaje to sto jeste.
U ratu se priče i varanje je na dnevnom redu svaki dan. Jedino kad se uvedu sankcije i kad se prati njihovo sprovođenje, e to na kraju boli pa šta ko pričo ili nepričo
Dok je bio glavna uloga nista mu nije smetalo. Kao sto mu izgleda nije ni smetalo sto je na hiljade etnickih Rusa bilo ubijeno u istocnoj Ukrajini od 2014-2022. Njega je zanimao samo biznis. Predvidjam mu bliski srcani udar ili nekog pijanog vozaca koji ce slucajno da se zakuca pravo u njega.
kako su ono Srbi pjevali: "muslimani bolje da Vas nema..." - samo ako se obrećaju cijelom muslimanskom ummetu, povukao bih te riječi i stihove ovog momenta i izvinuo se Bošnjacima za SVE
Pa vidjeli ste jucer , u Londonu ...sastanak drugova kako da se obnovi Ukrajina , a to ce kostati oko 4 milijarde dolara .... sve je jasno i malom djetetu .... pozadina ovog rata ce se znati za jedno 100 godina , kao i rat koji je nas snasao ....:(
Za mnogo manje od 100 godina dobili smo presude o karakteru, naredbodavcima i izvršiocima proteklog rata. O ovom u Ukrajini već sve znamo.
ponajprije mi se cini da je i putina napo svabo ko na bosnu udario izbornim ,pljuni me ako lazem
Ovo je ratna patka.
E cuj Ratka majk.. ebo svoju moglo se izbjeci..A agresori ko ovi s brda cet...lji..
Živi u prizemlju, jede samo makarone i ne ide kod doktora :)
De pitaj ti Zelenskog za kakav bunker on se dobro krije