Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim Bosnje ne bi imale nista protiv da su Ukrajinci nastavili da pale zive ukrajinske Ruse kao 2014-e u Odesi, da im zabranjuju jezik, da Azov, Desni Sektor i mnogi drugi marsiraju sa naci zastavama, da Nato postavi nuklearno oruzje na granici Ukrajine i Rusije.. Naravno, da to neko radi njima kukali bi do neba, nazivali to zlocinom, kao sto i jeste, ali posto su Rusi u pitanju , prave se ludi , eto Putin iz cista mira napao. Strasno.
Moraće Sergej još pričekati da mu dovedu vodu u kuću.
Gore "šubara" a dole "šumara"!
Znaci za kifli nece imat...
Hoće li im kukavcima ostati šta da jedu ?
1$ = 100 Rublji ekonomija cvijeta
koje budale umjesto da zive normalno jbt da narod zivi oni samo misle u rat jbo naciju zatrovanu
Iskreno Nissam bio protiv Putina i Rusije ali od kako je Rusija i Putin podržali GTRsmi Dodikove secionističke izjave ne mogu ih i dabogda ih zapad skenjao.
sta se desilo sa rusijom, tu zemlju je unistio nacionalizam, nista nisu naucili od njemacke i japana, danas su njemacka i japan najnaprednije drzave u svijetu protiv kojih se rusija borila u 2 sv ratu, tuzno ali istinito