Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji su ovi sto komentiraju ako Rus rokne jednu u wasington ili neki drugi grad u SAD,pa stvarno misle da bi im Amerikanac ostao duzen u onome momentu kada bi raketa prosla Rusku granicu odgovor bi bio iste sekunde i mi sitna gamad zajedno sa Rusima i Amerima idemo pa, pa.Mozda bi imali 24 sata zivota.Zato vidjece mo kakav je odgivor Putina,ali sta god odgovori ne pise mu se dobro
Provokacije? Pa sta ste vi, Informer Vucica?
Ovo što su Ukrajinci uradili je maestralan potez kao odgovor na agresiju. Problem je to ako je svijet sankcionisao Rusiju za okupaciju zvanično priznate teritorije Ukrajine, hoće li isto vrijediti za Ukrajinsku okupaciju Ruske teritorije.
O cemu ti? Je li ne znas razliku, ili neces da znas?
Izgleda Ameri znaju nesto sto niko ne zna.
kao i uvijek.
Ovaj sa slike je najgori glumac trenutne američke vlade. Nađi te kako priča o koroni, Rusiji, Ukrajini, Palestini.Život će vam se smuciti kako laze i glumi.
Bijela kuca je i organizovala ovaj napad , a koristi se oruzje evropskih zemalja ... hoce da Putin reaguje zbog tog oruzja ....bijela kuca gura Evropu u rat ....bijela kuca samo pravi probleme po citavom svijetu ...:(
ah sta ima ovih sto rade za sendvice
Zamisli da jos i onih koji to ne vide i vjeruju medijima.
Rusija nikada nije bila dio Evrope. Dok se druge zemlje razvijaju, čak i Kina i Indija, oni tapkaju u mjestu i samo žele da glume svjetsku silu. Glavni su mi opet ovi eksponenti iz Šapca i Loznice koji po svaku cijenu žele da Rusija pobijedi.
Od kad je provokacija reci istinu? Rusi se povuku iz tudje zemlje i gotovi problemi. Al ima rusofilnih novinara. Prije su sve brisali kad napišeš nešto protiv Putina. Od kad je AI još je i dobro.
Trebali bi vi prestati da gurate Ukrajinu u NATO, samo ste ojadili Evropu u nadi da se dokopate ruskih resursa. Nisam za Rusiju ali vidim sta se desava. Zasto ne zaustavite krvoprolice u Gazi?
Haaaahahahaaaaa, pa vi botovi ste kao pokvarena ploča - "Nisam za Putina, ali..." Koji, bolan, ruski resursi, svi se odavno skinuli sa ruskog gasa i nafte. A šta je putin uradio za Gazu osim što je nahuškao Hamas na Izrael, pa kad je IDF počeo da ravna Gazu poručio Palestincima: "Sretan vam rad"
Samokazem. istina bas me boli briga za Ruse I Ukraince poznati su oni nama od 92 do 95 godina. Ali to što rade u Gazi traje mislim 70 godina i sad ovlika stradanja djece. Preživio sam to a ti preispitaj se nebitna je vjera, nacia, interes kad je nešto loše netraži opravdanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)