Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma znaju oni gdje je ali nije interes da ga uhapse
Ovaj je cionista
nemoj mislit da neces Kataloniju odvest u propast a katalonski narod u nestanak
Barselona, odnosno Katalonija je priateljska regija i aBd vratit ce status.Sarajevo i Barselona su bratski narodi.Ali smo u moralnoj dilemi, ako se katalonija odcjepi imat ce i RS po tome pravo, ako podrzimo Spaniju zasto smo glasali za odcjepljenje od Yugoslavije?
Pripadnici bošnjačkog naroda misle da je svaki narod koji se bori za samostalnost vezan za njih
Tako je i Karadžić laprdao,pa završio u prdekani
Belgija treba ovog katalonskog Dodika isporučiti Španiji.
Katalonski Dodik ....LoL svidja mi se
Nema veze sa Dodikom. Sudila mu Belgija i rekli da ne bi imao posteno sudjenje u Spaniji. Osim toga, po EU zakonima, ne postoji zabrana politickog misljenja (to jos vazi za ruske i RS zakone). Ti poredis vjestacku tvorevinu poput RS, koja je nastala na hiljadama zrtva, sa Katalonijom koja postoji od prije 10. stoljeca. Procitaj koju umjesto da je popijes.
Za one koji ne znaju Katalonci su stariji narod od Spanaca, imaju svoj jezik, kulturu, narod, infrastrukturu, ma imaju sve, dok su Baskijci jos stariji. Drzava Spanija je jedna vrsta braka na silu
srbin?
Dobro i? Pa i Romi su stari narod, i Kurdi su stari narod i Tatari su stari narod i Sami su stari narod i hiljade drugih naroda koji nemaju svoje nacionalne države
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
On ko žvalavi Nele. Dođe jer ga srce vuče pa povjegne.
*pobjegne