Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajdenu, stisni ako smijes. Lako je sijati smrt demokratski po Bliskom Istoku, na ljude naoruzane kamenjem.
Kad je tukao CLinton Tomahawcima i avionima po Srbiji, pijani krmak Boris Jelcin poslao par ratnih brodova iz Crnog mora prema Jadranskom moru. Clinton mu poslao par milijardi dolara kredita, samo okrenuo brodove nazad. Srbima za utjehu ostale osude Rusije i Francuske na NATO udare. Izgubise Kosovo, a kasnije kad su ruski transporteri dosli na aerodrom u Pristini mislili ste da ce Rusi vratiti vam Kosovo. Nista nije bilo od te price.
Kako kamenjem kad im prodaju oružje. Napadneš, zaradiš od naoružavanja i onda bombarduješ kad postanu opasni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Biden perverznjak stari, stavio nekog transica za minstra zdravlja poremecenke hoce da daju hormane djeci mladjoj od 6 godina ako to djeca traze... wtf
Evo ga jos jedan Pro-Ruski Pro-Putinovski bot sa Kurira, Informera, Sputnjika.rs, Alo.rs. Sta kazes - Rusija sama pobjedjuje citav Zapad. U Americi stampaju dolare, inflacija i devalvacija, 100 miliona Amerikanaca zivi u kanalizaciji, gura kolica ko ratni veterani. Pogledaj po YouTube kako zive tvoji nadmocni Rusi van Moskve. Jos vozaju Lade, Moskcvice, UAZ-e iz doba Leonida Breznjeva, nemaju novca za nesto novije. Paradajz i luk iz Irana uvoze, ne znaju posijati
Gle dr. Albana što proziva druge za perverziju dok brani pedofilčine sa zapada....
Rado bi mu Putin poslao neki otrovčić
Gospodin covjek uvijek bio
Tj. U prevodu: otrovaću te kerčino matora. Hahaha. Jest opako mallo luuud ovaj putin.
kolko je poznato rusija je najveca zemlja na svijetu sa najviše prirodnih bogatstava na svijetu, koja pripadaju narodu i drzavi. vjerovatno je to ono sto je cini najmocnijom zemljom na svijetu.
Putin, gospodin.
Ovaj gori od trumpa
Lože narod i jedan i drugi, sve je to ista bagra
Putin dingospo max level..
Biden cisti satanista, al lijepo upakovan tako da maloumni ljudi misle vidi ga kako je fin, osebi prisebi. Iskreno tesko je pametnom covjeku zivit, Boze sto nisam glup i lakovjeran kao vecina...🙄
Kad se angloskosni namjere na najveći slavenski narod, osjetit ce sta je sila nebeska. Ko kod se namjerio na slavene naj... Je.
Dingospo
Naš muslimana i Rusa 300 miliona bez ovih iz Srbije.
Preporučujem svim rusofilima odličan ruski film "Leviatan" u kojem se odlično vidi slika i prilika stanja u toj zemlji. Sve je uredu, veliki je lider Putin ali korupcija, bezakonje i kriminal su mnogo veći i brutalniji u odnosu čak i na Balkan.
Jeste mu Putko sukno kulturno😉😂😂.Senilni deda na haparatima!
Mislim da je ovdje prije svega mislio na dobro mentalno zdravlje.