Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ih pun rs ali internet ratnika.
Mrtve namjerno spaljuju u pokretnim krematorijima, pa ih proglase za nestale i nisu u obavezi da isplaćuju porodicama naknade. Što se tiče plate malo ko od novih uopšte doživi da primi barem jednu.
@Samokažem Jel to izjavio Institut za Proučavanje Rata, a prenio BBC?
Putin, KGB-ovac koji se divi Hitleru, vodi "sveti rat" uz podršku Ruske pravoslavne crkve. Trump, osuđeni kriminalac sa aferama sa porno glumicama i čija se žena slika gola, prodaje Biblije i bori se za "kršćanske vrijednosti". Netanyahu, optužen za kriminal, vrši atentate i ubija desetine hiljada civila. Vrli, novi 21. vijek.
Sve je to i do sada bilo, samo nije bilo medija i tamo nekih seljaka sa netom da znaju za ovo.
Cuj naslkva "udar na ekonomiju"
Podebljaj ti to jos
U desetoruci prvo za svoju najblizu rodbinu ti i ostali koji bi ratovali pa pozovi ostale za dvostruko nije problem
Ljubav u parama, Putin je P I M P.
Hajd biti placenik pa cuvati nekog africkog ili azijskog tajkuna, ali ovo sto nude rusi je samoubilacka misija, daj boze da iko potrosi te pare
Upropsastili ekonomiju, skrhali firme, zavadili se sa cijelom evropom i Amerikom, prose od Kine. Golemo. Sankcije im nikad skinut nece. 20% zvanicna inflacija, a bit ce puno gore. Inteligencija se nogirala, ispod 30 ko god je imao mozga vec je na zapadu... A sta su dobili zauzvrat? Blatnjave njive i mocvare jadne istocne Ukrajine koje ih i ne zanimaju i koje ce ekspresno vratiti cim Putin umre. Kakav je to samo idiotluk i izivljavanje nad ljudskim zivotima.
Auuuu golemo njaSra u najavi, Zeleni tamo sad kao nudi mir a prije mjesec dana Putina niko nije zvao na mirovnu konferenciju sad ga zovu a evo kako im Putin odgovara da će tek pojačati sad
Šta će bolan pojačati. On je bio na max-u kad su prisli Kijevu na 50 km, I odvraceni tada, i to je to. Ovo je sad po svaku cijenu da zadrži 4 anektirane pokrajine,a pri tome fali ljudstva, i na kraju da se ne bi izofirao. Ovo je pat pozicija za obje strane kada je u pitanju pobjednik.
Zlatna kasika
Drzave poput Rusije i Amerike ne opterecuju svoju ekonomiju vojnim troskovima, vec bas naprotiv, oni tim potezima podsticu rast industrije. To su drzave koje proizvode sve tipove naoruzanja, one mogu da ratuju narednih nekoliko decenija, iscrpljuju se drzave poput Njemacke, koje kupuju tudje oruzje da ga posalju u Ukrainu
Jarane, propo Gazprom. Halo ba, Gazprom! Šta imam više dalje pričati.
Amerika i Rusija se nemogu porediti kad je u pitanju Ekonomija. Citava Rusija ima ekonomiju velicine jedne Americke osrjednje drzave. Sama Kalifornija je 3 puta veca ekonomija od Ruske. I to su podatci prije rata..
Pisanje o rusiji skretanje pažnje sa zla koje se odvija na bliskom istoku
Zašto je zlo na Bliskom istoku gore od ovog koje je prouzrokovao Putin? Rat traje preko dvije godine, stotine hiljada mrtvih, milioni raseljenih... I još mu se ne nazire kraj.