Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin je apsolutno ispravan i realan lik
Uvijek bio i cini mi se da ce uvijek biti. Nego, pozivam ove nase dusebriznike da bezrezervno nastave pljeskati Americi, NATO-u, Bidenu, Zelenskom, Europi itd kako su do sada radili. I zapljesku jos pokojem nacisti kako su to odradili nedavno kanadjani.
Jest jest, vidjeces kad ti nahuska srbe ovde da kolju pa cu te pitat je li realan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma ovi cionisti su gori od nacista 100x. Kakva uvreda.
Diplomata sa lijinim ocima , vaza pet puta prije nego sto kaže i tako mu obe strane vjeruju..
U slobodnom prevodu...smanjite gas...pusticu Iran na vas 😂😂😂😂
Putin je zločinac i daleko mu kuca ali brate ovaj zapad je gori najmanje deset puta. Biden me totalno razočarao jer sam mislio da ce nesto promijeniti
Brat Vladimir...Kad vec moramo biti u nekom savezu,bolje se prikloniti Rusije nego cionistickoj Americi i fasisistickoj Evropi.Ovo pise musliman,Bosnjak iz Tuzle.Da se zna...
10 points.
Ja, ja. Putin zna sta prica vidi se. Polako ispaljivati ne zuriti i treba onako uraditi ko u Ukrajini sa gradom Marinika.
Respekt za Putina
Budimo realni, na početku rata između Rusije i Ukrajine da li je mogao Putin narediti potpuni napad na Kijev? Svim silama da raketira Kijev da sruči na njega sve što ima i da ga sravni sa zemljom? Mogao je naravno ali svaki grad koji su napali dali su dovoljno vremena civilima da se povuku. i ako malo prestanete da samo slijepo gledate zapadne medije vidjet ćete da je ovo rat u kojem je upotrebljena ogromna količina naoružanja sa najmanje civilnih žrtava ikada.
Znaci treba ga pohvaliti jer nije ucinio nesto najgore sto je mogao? Takvu glupost mozes cuti samo od najveceg debila koji nije prilagodjen za zivot u drustvu... Ne, nije mogao, a to i jesu pricali da ce uciniti. Zrtvovali su stotine hiljada topovskog mesa saml za ove gradice i sela, sta mislis da bi bilo da su krenili na Kijev? Odrasti.
A NACISTIČKO opkoljavanje SARAJEVA !!!
Ma kakvi. Mi smo se sami oplolili
Meni samo cudi kako vi tek sada poslije ovog dogadjaja uvidjate istinu o Putinu i Rusiji Laz zapada? Putin se Moramo izvinite korisititi mozag i vidjeti sumu od drveta razmisljati sami sta je istina ne sta nam pustaju u medijima, Zapad je mogao za sekundu zaustaivti rat u BIH a nisu i to vam govori sta misle o nama
Zapad je mogao zaustaviti rat, Putin je mogao zaustaviti dobrovoljce da ne drze sa Srbima Sarajevo opkoljeno..
Providan si rusofilu. Djaba koristite situaciju u palestini da promovisete kepeca putina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hitler modernog doba se našao da daje savjet o humanosti.
Svaka cast realno, covjek je u pravu oko svih geopolitičkih stavova, svidjelo se to nekome ili ne...
Znaci, imao je apsolutno pravo upasti na teritoriju druge zemlje, okupirati je i ratovati?
Kakvih retarda sve ima. U pravu je otimati tudju teritoriju, rusiti, pljackati, ubijati civile itd? Sve da bi se borio protiv nekih "kobajagi" nacista u tudjoj drzavi, koji je identican izgovor za svaku agresiju koju su cinili? Govorim o Ukrajini a ne teroristickom Hamasu koji jeste zapoceo sa najgorim zlocinima protiv civila. Cesto u zadnje vrijeme kazem, ali stvarno me stid s kakvim jednocelijskim organizmima moram da dijelim zrak...
Svaka mu na mjestu
Jedan zlocinac optuzuje druge da su zlocinci, sto nije daleko od istine, a narod mu aplaudira u ekstazi...
Ko o cemu, k...va o poštenju. Lik koji vodi rat u kojem, nedvojbeno, ima teskih zlocina nad civilima, kritikuje drugog agresora za isto... nevjerovatno.