Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Složiti se sa Putinom za mene je bilo nezamislivo ali ovaj put je u pravu 100%
Jasno, 70 godina Zapad nemože ili neće da riješi taj problem.
Jedini pravi lider pored Xi-a, ostalo sve prdimahovina
Sto se tice svijetske politike Putin je sve upravo a sto se tice nase politike pa normalno ce da podrzava Dodika kad nasi ga ne podrzavaju bil ti nekog podrzavao ko te ne podrzava a ne podrzava onog koga te podrzava? Mi moramo doci sebi malo i vratiti se na ispravnom putu a to je put prema istoku jer nama nema mjesta u Zapadnoj Evropi i Americi
100% ISTINA
U pravu za ovo 100%. Samo činjenica da su i VB i USA robovi chiffuta objasnjava zato je to neuspjeh. Odnosno nije neuspjeh već plan. Svaka vijest, film,serija ili projekat u sebi ima oznake (pa i najmanje) chifutkuka. Dovoljno je samo pozorno slušati i gledati pa je jasno kako se plasiraju njihove nakarnde vrijednosti. Nije to nikakvo izmišljanje tople vode,to je činjenica. Nažalost.
Sve podržavam ovog čovjeka osim u tom što on podržava Dodika u pravljenju mržnje i prijetnjom ratom u BiH. Ali što se tiče svijeta meni je njegova politika bolja od zapadne.
Velika Britanija nije bila svjesna kakav nered zapocinje kada je rekla 1917. objavila dokument prema kojem bi Židovi naselili njihovu koloniju Palestinu. Kad su cionisti uzeli maha i kad je situacija eskalirala, onda su samo napustili Palestinu i prepustili je na nemilost cionistima ciji je jedini cilj bio etnicko ciscenje Palestinaca i bespravno oduzimanje palestinske zemlje
A koga ce drugog okriviti ... njemu je amerika kriva sto je kratak ko februar !
A nešto je i u njegovim teritorijama miiiiirno.....
Ko da mu je Fadil Novalic savjetnik, ja budale
Ne seri trojkas, Fadila bi sad 99% stanovnistva vratilo, pogotovo penzioneri. Al ti si ogranicen ko balkon i to od garsonjere.
Da, ali kad SAD rjesava problem, onda te to problem???????? Ja ne znam i ne zelim da shvatim da Putinova zena spava uz tog psiha!!!!
"... a ako se kojim slučajem otme kontroli, ništa se ne skirajte - vazda možete kod nas kupovati naftu i plin, ali naravno ne više po ovim cijenama."