Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin je objasnio da Ukrajina nema satelite za takvo oružje, a još manje obučeno osoblje za takve rakete, što dalje implicira da bi Nato da gadja Rusiju i tada će da počne treći svjetski rat. Zvanično.
hahahahah, joj ovih srpskih botova
Imaju sve to da ga koriste u Ukrajini a nemaju da koriste u Rusiji? E moj ti i ovi što ti lajkaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Radi guu z z aaaa ko meduzaa aaaa
Putin umislio da je velesila jer je one tolMen-e po Siriji olako progonio.
Ovo.ide ka 3 svjetskom ratu...
Ma jok, ovo su prijetnje
po koji put putko prijeti atomskom
Ma eto ih tamo....rijesit ce to oni bratski izmedju sebe
Pa nakon svega u ukrajini zae rusi sumnjaju da nato strahuje od njih?I ne pricajte o atomskim bombama jer ih i nato ima 30000 hiljada
Prpa jutros, ha moja mala, izgladnjela parizercadijo? Osamdesetsesta predjena crvena linija.
Putin: Pustite me da napadam suverenu državu koja je tri puta manja od nas.
Logično..ha ja
A što se iranski dronovi i rakete koriste protiv Ukrajine to ništa.Objasni nam agresore Putine.
Da li je Putinu jasno da na Kamčatki granici sa NATOm??? Zasto to nikad nije bio problem? NATO mu je izgovor za imperijalisticko sirenje Ruske Federacije na teritorij historijskog Kijevskog Rus-a! Onda da se i Osmanlije vrate u Beograd, a BiH da se prosiri do Zadra? Istra se vraca Italiji i Austriji, itd.???
ti bi da vracas na granice iz vremena kad tvojoj glavi trenutno odgovara. Ajmo vratiti Bosnu kakva je je bila prije osmanliskih osvajanja...znaci, Bosna bi bila, ali tebe kakav si danas ne bi bilo.
Tuku se 2 lika. Treci dode oruzje drugom. Ali ivaj prvi ne dira tog treceg. Nema veze sto mu dodaje palice... prvo njeg udri. Pa ces onda lako ovog drugog.
Mislio sam da jedan ukrajinac nece ostat kad usli u rusiju previse narod misli da je rusija jaka
Bez NATO vojne podrške i preko 200mlrd. eura finansijske podrške, ne moram uopće pisati gdje bi sad bila granica Rusije.
Ma neee, ni govora, kakav rat! To je specijalna vojna operacijica!
Ljudi edukujte se malo prije no što navijate i komentarišete gluposti. U nuklearnom ratu nema pobjednika, svi odosmo u 3pm.
Kako to ja sam mislijo ako resetujem moj COD sve opet ide iz pocetka
Akobogda, i trebamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pokusavam da shvatim dezurne mrzitelje ovde koji podrzavaju zapad, a onda skontam da su to vjerovatno nasi ameri i kanadjani koji bluju vatru preko bare. Nije ni vama lako, lol. Sto ni Pikac reko ma de lako matori.
Srbi se moraju privikavati na Ukrajinu kao buducu najvecu pravoslavnu drzavu.