Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad ko dijete sam drugovima govorio zamisli ostanes u podmornici na dnu mora ili u svemiru zaglavljen....uh gadno bas i zamisliti, a kako je tek njima dole uh tegobe
To ti je isto ko da si u BiH.Stalno se nadas da ce prestat raseljavanje a kisika sve manje i manje.
Žao mi je momka od 19 godina koji je sa njima, ovi drugi su već duboko zagazili u godine..
Strasna smrt! Bez obzira na to sta ko misli o preseravanju bogatasa i njihovim gotovo pa perverzijama kad je zabava u pitanju, gusiti se u podmornici, duboko pod vodom, ma prestrasno, ne dao Bog nikom vise
Duze gif fajl neki traje nego ovaj "video"
A snimke jake.Uzet slobodan dan da je pregledas
teska smrt jos iscekujes da ce neko da dodje a njih nema tuga....
Znaš ti onu pjesmu malena: krivo je more...
Ako je ovo snimak ja sam Musa Kesedžija..
Eto vam Dunjaluk dunjalučari...
that aged well...
Prošlo 13 00 Zovi ođžu
Nista se ne vidi
CEO ove kompanije koji je također dole s njma je prije par godina rekao "Ne trebaju meni stari (čitaj stručni i iskusni morski vukovi) bijelci među zaposlenicima, ja ću diversificirati...". Pa LOL, bit će da su dole zaduženi za pliovilo crna lezbejka, gay arap, "trans" besqurac i neka od eco-budaletina.
evo jos 2 minute imaju kisika
Pogledah na sat, kad ono 12:55. Strasno!!! 😔
Bitan je pregled i lajk. Ponosna
Ljudino, u zadnje 2 godine ovako se spustali 15tak puta. A i da je prvi put, nije ocekivao niko da ce ovako zavrsit kljusino.
Mudri su neka se snađu, kada su bili sposobni odraditi toliko love da to plate. hahahahahah