Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek idu kući, i bit ce sigurni.
U okupiranom Iraku
Hahaha , cemu sr nadate vi na klixu?
Neuki i neiskusni novinari Klixa...kamp se zove Victory,a ne Victoria.Bar malo pokažite interesovanje za članke koje pišete.
@Salt ,pametnajkovi , Victory se piše na Engelskom jeziku
Samo deri bravo
Rusi i Kinezi su zadnji otpor cionistickoj vlasti. Sve koji su protiv ovog nehumanog rezima treba podrzavati u svakom pogledu
Rusi i Kinezi su zadnji otpor cionistickoj vlasti. Sve koji su protiv ovog nehumanog rezima treba podrzavati u svakom pogledu
Boze dragi pomozi Hezbulah i ostale clanice otpora i daj im snagu i istrajnost da pobjede okupatore. Amin
Sace oni objavit da su presreli svaku
Ocekujem osudu svog slobodarskog svijeta
Odakle američki kamp u Iraku kad su im fino rekli da idu.
Izrael vodi rat, kao što je radio u prošlosti, u šestodnevnom ratu '67 najprije je otklonio najveću opasnost sa Sinaja, Egipat, potom koncentrirao trupe na Siriju, uzevši Golan, a ove male Jordan, Liban i Iračke trupe usput. Isti scenarij u Jomkipurskom ratu '73, a evo i danas, nakon Hamasa, ratuje sa Hezbolahom itd. jer ne može sve potencijale baciti na sve frontove..
Američka pomoć u logistici i naoružanju je značajna, ali ne i presudna za Izrael. 1948 u prvom ratu sa Arapima, bukvalno su se obranili sa onim što im je preostalo nakon povlačenja Britanaca, doslovno jedan tenk i gomila starih pušaka. Kada ih tada Arapi nisu uništili, teško da će ikada..
nije isto, ovo je sada protiv šija, veha bi je su se od početka stavile na stranu izr a e l a i amerike
Jao što tražite čepa.
jeste haos al nije zbog toga,,,to je mjera dovodzenja stvari u red,,,