Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nebitan je kadirov, al nas treba da zastrasuje cinjenica da ce vladajuca i bogata ohola oligarhija pocet da iskljucuje ljudima stvari onako iz zbncje
Pa nije to odjednom. Mi smo prije par godina kupili topove za snijeg i nismo ih isplatili u potpunosti, a kontali da ih koristimo. Kad (mislim) Austrijanci satelitski ugasili motore, dok se ne plati. Mislis da iste stvari nisu stavljene u novo naoruzanje? Da npr. Americke bespilotne to nemaju ili turski Bajraktari?
Za Bayraktar se ne brini, on nema nikakvu zaštitu protiv elektronskog ratovanja. Ukrajinci ih više ne koriste zato što su im rusi obore svaki.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nije ovo mitraljez na krovu, ovo je kisobran
OBAVJEŠTENJE ! Protiv kliksa je pokrenuta tužba! Taj portal krši prava slobode govora i dopušta samo filtrirane komentare s kojima navodi javnost na njihovu ličnu teoriju i stavove. To je plaćenički portal koji radi na štetu države i svih njenih građana! RAK je već upoznat s tim i uskoro slijedi njihova reakcija.
Slicna mi prica kod Kadirova i Vučića
Koji vic... gwahahah
Ovako je isto i sa avionima i ostalim stredstvima. Jos je zastrasujuci podatak ovo sa pejdzerima, pa mozda svi u dzepu imamo potencijalnu bombu koja nas moze raznijeti u bilo kojem trenutku. Preporuka Vucku da se djaba ne trosi, jer oni naruceni Rafali nikad nece moci letjeti mimo volje NATO saveza, he he
Da, to vam je nova tehnika i tehnologija. Zbog toga drzave treba da razvijaju svoju tehniku, jer ovim se postize osnovni cilj, a to je da totalno ovladaju svima na zemaljskoj kugli. Sva nova tehnika, avioni, pa evo vidimo i sa pejdzerima, i ostalim mogu biti ugaseni od proizvodjaca, bez obzira sto smo kupili i platili, a cak moze doci i do samounistenja, pa ispade da kupujemo oruzja koja su usmjerena protiv nas, ako nekome ne odgovaramo.
pa ad nakon terora u Libanu ti Jos kupi bilo sta SA zapada
Dobro pa nije eksplodirao
Samo vi kupujt elektricna njesra
Kadirove isključi pa uključi ruter tako veli telekom.
Pa sto Ramize ne kupi rusko vozilo?
smisljeno ili ne losa reklama za muska
Kad si dobio polovan,Da si dobio novog,onda imas garanciju,.
Drž' se ti Lade nije ti za tebe
Dobro pa ga nije digao u zrak
Resetuj. Izvadi iz utičnice pa probaj.
Svi avioni i navođeni projektili koji se kupe od Amera, svi su onesposobljeni da gađaju njih i saveznike.