Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek se predaju.prvo su pozivali civile u azovstalj jel je tamo kao sigurno.onda tim civilima nisu davali da izadju iz azovstalja.rusi mislim da imaju preko 2500 zarobljenih ukrajinaca i humano postupaju sa njima.azov nacisti suoceni sa zatvorskim kaznama su reseni da skapaju od gladi u katakombama.nek puste ranjenike barem ali nece ni to.
Poslati im svinjske masti neka premazuju hirurške noževe prije operacije kao što su metke premazivali za Čečene🫡
Pa operisali su i kod nas u ratu tako, pa...
I kod nas su ranjenicima sjekli kosti bonsekom ,bez anestezije
Bravo za Puk Azov!!!! Ne dajte vlasima ni pedalj zemlje. Alija im je dao pola drzave vidite sta nam sad rade.
Ne mogu čeličane osvojiti a ko biva oni neka sila hahaha papirna vojska
Pa ni ne pokušavaju da je osvoje. Opkolili su je i čekaju da ovi ili pomru od gladi ili se predaju. Kada god provire iz čeličane dobiju po nosu i vrate se u nju u manjem broju. Misliš da je Rusima problem da pošalju 20 aviona i sve sravne sa zemljom? Ali onda će opet biti ''gle šta rade porobljenim civilima i deci''.
gooUser1652367556 Baš oni paze na ugled kako će biti prikazani hahah samo se ti tješi, pa gore da ih cijeli svijet gleda kako ne mogu neke ljude istjerati iz tvornica
Ovi Rusi samo da nemaju nueklarki pa više bi se bojali San Marina nego da su oni neka opasnost
Jača čeličana od Rusije neke svjetske sile hahah
Sav Ruski jad i slabost se vidi na ovoj čeličani, pa ovo bi Bužimljani preko noći riješili
Vojnici su, mogu se predat. Svaki dan placu da ih neko spasi, predajte se i sutite. Znam da ce vam Rusi ebat mame kad izadjete, ali ne vidim da vam je bolje u tom leglu trupala i zaraze