Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stici ce vas Boziji gnjev ako Bog da...
zar bi izrael smio protiv cijelig svijeta bez podrske imoeratora..
Rat je zlo . A sirotinja gine zbog interesa bogatih. Zbog gladi za resursima i zemljom.. rat je zlo u kojem ginu najbolji i najpošteniji a hinjavci beru kajmak daleko od buke granata i pušaka. Osvjestite se ljudi dragi. Sirotinji rat nikad ništa dobro nije donio
Borba za glasove u USA je uzrok genocida u Gazi. Zbog cionistickog lobiranja i njihove glasacke snage u USA, zlocini u Palestini se predstavljaju kao rat protiv terorizma. Ako svijet ne odluci izaci iz toga poremecenog obruca, ostale velike sile ce poceti raditi isto, a mi mali cemo osjecati katastrofalne posljedice. ( ta era je doduse vec pocela)
Cuj to ..
IBM vjerovatno i sada placa Izraelu stetu koju je prouzrokovalo koristenje tadasnjih IBM-ovih racunskih masina nalik na kompjuter za prikupljanje podataka o Jevrejima sto je u konacnoj instanci vodilo njihovom stradanju. Bosnjake iz Srebrenice nisu odvozili bugarski autobusi....
holeritova masina
Pa ovi iz Izrael će namjerno koristiti američko oružje trebalo ili ne. Samo da nema sumnje da ih "Američka vlada" podržava. Ameri nemaju ni pojma koliko su ih ovi kontrolišu.
Jedan banalan primjer hronicno naspram simptoma evo recimo osoba ide kod doktora zbog gripe svake bozije godine zbog gripe, u svako bozije isto vrijeme . Doktor mu nece reci da ne izlazi na ostar vjetar u tome periodu godine vjerovatno jer pacijent to nece ni da cuje recimo jer mu ukida slobodu. Doktoru fino para laka, pacijentu dobro ima para. Na pocetku palestinci se nisu suosjecali s jevrjeima davati im ogromnu besplatnu zemlju i tako su ekstremni palestinci napadali a ovi vracali.
Nisu saosjecali.. besplatnu zemlju.. ekstremni Palestinci.. O cemu ti!!!????? Jesi dobro?
Stanje redovno.
Pa jesu li skoro Izraelu dali pomoc od milijardu dolara, ova informacija i nije za ibreta.
ko da je to nešto čudno. amerikanci su najveći zlotvori u ljudskoj hirstoriji
pa sta ce drugo ciduti koristi ti nego oruzje od Gringo’s oni im i vojsku salju samo pod ciftskom zastavam se bore
Američka bomba ugljenisala djecu u šatoru. Pa to smo gledali u Vijetnamu, Kambodži, Iraku, Afganistanu, Libiji.... šta li njima 'karma' priprema jer nikome dužna nije ostala.
Najveće zlo današnjeg svijeta su Sjedinjene Američke Države.
Cionisti sjeme vam se ukinulo
A zašto niko od domaćih političara ne uputi protestnu notu američkoj diplomaciji zbog indirektnog učešća u genocidu nad Palestincima? Dodik je najglasniji kad se radi o Amerikancima!
Šta je tu čudno? Amerika stoji iza napada cionista....JAVNA TAJNA,I NE PORIČU TO!!!