Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo preko Iraka može ići, inače ništa od toga, ali baš zbog toga je Irak i napadnut i razoren. Preko Iraka im upustiti one kojih se boje svi, pa da vidimo kako Musa dere jarca.
Onaj cionista je sam rekao da Khamenei pazi da ne bi zavrsio kao Saddam. Vrlo dobro se zna ko je izvor zla na ovom svijetu.
Irak???? Auuu Irak staje uz Iran nece biti dobro
vjeruj mi da nista te nisam razumio samo ne znam jeli poenta da te niko ne razumije ili si ovdje nesto htjeo da kazes?
SxMxRxT IxZxRxAxExLxU
Izrael, Ujedinjeni Arapski Emirati, Katar, Saudija, Egipat, Jordan, Kuvajt je mnogo jači pakt od tog vašeg, još kad dodaš Ameriku i NATO... Pišite propalo.
Interesantno, na sastanku neće biti Egipta i Sirije, koji su uz Jordan, glavni teret i sve ofanzive iznosile ratova sa Izraelom od 1948, 1967 i 1973...sa izuzetkom Libana u koji Izrael ulazi kao u svoju kuću. Ove države na sastanku nemaju kapacitet ni za šta, osim za neselektivno ispaljivanje "glupih" raketa, a cijena koju plate je stostruka.
Ako sam pogriješio, samo pratite, sljedeća Izraelska ofanziva je na Liban, jako, jako brzo..
Ako sam i u čemu navedenom pogriješio, samo pratite, sljedeća velika ofanziva Izraela je na Liban.
e sad su ga olabrnjali
Israel nikada mira imati neće.
Israel nikada mira imati neće.
A gdje je Turska? :)
Turska je uvela veto na sve napore Nato-a da pokuša pomoci Izraelu.
Podvukla rep.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je te ro ri i zam... prvo izazovu nevolju, zatim dobiju više nego adekvatan odgovor, a onda se oni nekome svete... Hej pameti.. Srećom operisan od re ligi je i zabluda slične vrste, mogu reći da mi nije, ako nisi humanist, misliš da si bolji od drugog, i ne cijeniš život, voliš s m r t - bujrum
teško išta da se desi. Ovo je sijelo obično, nema ti neke opasnosti. Trla baba lan. Slijedećeg će ovog Homeonija, u njegovoj kući.
Nemojte samo one stare rakete opet,nema od toga nista
Nemoj te zaboraviti javiti tačno vrijeme lansiranja , ciljeve i kuda će dronovi letiti kao prošli put.
Samo jako .
Neka puste 1000 projektila istovremeno svi zajedno ima da zbune radare Iron Dome. Prošlo bi 25% projektila što je vrlo opasno za gradove.
Onda bi Rusi pustili svoj na Ukrajinu, a Amerikanci na Ruse i Kinezi na Tibet....i zazvoni alarm na mobitelu. Da stvarno bace tu igračku na Gazu ili Liban da li bi imali radijaciju u svojim gradovima?
Pucanj u prazno. Kao i onaj napad u aprilu. Nisu se pocesali. Jedino nuklearna proba Irana i zvanični ulazak u klub nuklearnih sila. Na to bi se Izraelci zamislili.
Misliš da izraelci nemaju nuklearnu? E tutkume, čim neko proba, gotovo ti je.
Naravno da Izrael ima nuklearno oružje. Zato se i ponašaju ovako. Ostaje da Iran potvrdi da i oni imaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo Šiti trenutno brane Palestinu i Al Aksu. Ya Ali