Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2021 godina a ljudi probleme rijesavaju oružjem. I kažete mi napredna civilizacija. Napredni smo mi k**ac
Rat je nešto zadnje al neće niko pedlja Bosne uzeti samo muli kulti i nikako drugačije
Plemena sibirsk ne miruju..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
biče strašnog rata ...
i neče ostati na Ukrajini jer oni se ne bi prsili da to ne gura NATO i SAD a Rusi stalno ponavljaju da neće platiti samo Ukrajina.
Nije im ukraina gruzija
Nema šta Ukraina tražiti sama, bez NATO-a, nema nikakve šanse, tj. šanse su joj minimalne. Ovako, neka NATO-a i Amera za leđima. Druga je onda priča to skroz.
Opsti zakljucak o covjecanstvu i ratovima...niko se ne bije medjusobno “bolje” od onih koji su po mnogim stvarima u sustini bliski.
moji Ukrajinci nasukani ste na tanak led
Sto bi rekli Ameri “Ovo je specifičan slučaj” e tako se sada Rusi ponašaju......biće još specifičnih slučajeva u svijetu!
Imat ce srbi gdje ici ratovat.
Gledao sam taj intervju sa CNN-om, ovaj Zelenski kao da je pao na glavu sa skele, samo ocekiva oruzje i da NATO stane iza ledja..Pa ljudino brete nece tebi svabo ratovati za neku istocnu vuk*j*binu a Amerika to jos financirati. Rusija je za njih kao bivsa s kojom imas djece, jes da je vise ne moras slusati ali zauvijek ces imati nekog posla s njom
glupi ilirski potomci tj. slaveni ratuju za svoju propast. pa idite na zapad propadnite koji hocete ali ne prisiljavajte da idu one koji nece. a da imate mozga vratili biste se svi. kad glupani shvate uvijek dockan bude.
Doći će Putin opet do Berlina ako treba
Trebao je barem bez brnjice doci da pokaze da je precjednik ovako samo je jedan u nizu pudlica onih sto iz sjene vuku konce.
Nije to ničija zemlja, to je ukrajinska zemlja koju su gladni Rusi okupirali.
Koje gluposti pišete, da je front sa Rusijom, nebi ga bilo, sa Rusijom nema fronta, samo ide nazad ko preživi.
Koje gluposti pišete, da je front sa Rusijom, nebi ga bilo, sa Rusijom nema fronta, samo ide nazad ko preživi.
Zao mi je ukrajine nasli se u pat poziciji ni tamo ni vamo.zapad ih levati I koristi a russe sebi navukli na belaj da oni hoce to kako mirno rjesit. ako se zapad umjesa fizicki da brani ukrajinu sto nevjerujem eto ti 3 svjetski I game ower for planet earth.
Putin je gotov odradio sto je i naumio...plinske cijevi su 95 % završene i snabdijevanje plinom najvaznijih zemalja Evrope, to je putinov cilj ..Ekonomija Ukrajine nece moci ni godinu izdržati, znači ne treba ni metak ispalit..a naravno pedofilima iz amerike to ne godi pa sad ližu muda Sultanu Erdoganu i huškaju Ukrajinu da započne rat i da počeraju Nato kriminalce da fola nesto urade.. Al kliks piše sto mu gazda CNN kaze ,Blinken i Biden ce udariti sankcije hahaha