Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran posalje na isra.. svi obaraju preko svog teritorija! Rusija posalje na Ukrajinu, ljudi samo isprate i to uz cestitke
Pa sto te dronove ne sruse,ako su na NATO teritoriji
Sasvim opravdano pitanje. Postoje više razloga, jedan je da nebi razljutili Medveda jer može svašta napisati na Twitteru. Drugi je da nisu sposobni da obore dron. Treći je da znaju da kad nesta obore da to mora i pasti, a može pasti na kuće, ljude, benzinske stanice i slično. I šta misliš ti koji je razlog?
zato sto je eu p
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dragostea din tei
Niko ne razumije ako se direktno i javno ukljuci NATO, krece veliko s..nje...
To se ne prati nego se obara bez puno pametovanja
NATO teritorij je povrijeđen. Zar to nije crvena linija NATOa? Rusi provociraju. Šta bi se desilo da je rumunski F16 preletio ruski teritorij?
Srusili bi ga, cuj sta, lol...otan je sprdnja lmao
eu piiii udje nedozvoljrn objekt u tvoj teritorj skidaj odmah ovi ih isprate lol
Pa sto ih niste obborili , kad su u vasem prostoru ! koje ste ckapi
Ti preskočio časove fizike gdje se obrađivao Newtonov zakon gravitacije? Stvarno nam je obrazovanje postalo katastrofalno.
A ti logiku.
Sto ih ne oboriste?
Vode računa da napadnu krhotine po njihovim građanima. Bar ja tako mislim......
Pa sto su onda dizali avione?
reklo bi se da ne smiju da ih obore, ili mi se čini :)
A gdje će pasti krhotine tog drona? Dobro je pa se ti nepitaš ništa.
cini ti se