Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj i Rumunija u Nato a Srbija grand show
Jucer je vojska Srbije i Amerike imala zajednicke vjezbe. To sto Srbija nije zvanicno clan pakta je jer zasluzan srpski narod, zna Vucic kad mu rusofilni narod izadje na ulice da nemoze da im se suprostavi.
Jako lijepo za pročitati da će biti eskadrila od pedesetak F-16 aviona na samo par minuta leta od Srbije.
zar rusi imaju avione
Nemaju uopšte
Samo lopate za tehniku a avione i dronove gađaju kamenjem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rumuni imju 33 F 16. Plus 16 49. Oni su za bivšu Jugoslaviju sila. Srbija ima 10 tak mig 29, Hrvatska par mig 21 ostalo ništa par orlova i jastrebova. I kad dođu rarale hrvatskoj opet tanko. Pravim usporedbu bivše Jugoslavije i Rumunije. A nama su Rumuni ko ciganija neka. Mislim da oni najbrže napreduju na Balkanu.
hvala Rumunima što čuvaju svijet od pijanih baćuški
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
Turcin to srusi odmah ha ugroze rusi zracni prostor turske
turci na 3. mjestu po azilu u njemackoj eto o tvojoj mocnoj turskoj!
Turci oborise ruski avion pavi seruckajte
Kao sto na ruskoj strani mahom ratuje i gine teska sirotinja, tako ce i Nato izgleda upregnuti siromasne Rumune, Bugare i Hrvate da ginu i ratuju za njih. Kao sto Rumune vec ocito jesu.
Nego šta neg su branili. Misliš da bi se Rusi vratili da ih ovi nisu presreli? Dokaz da nije sve usr.ano istočno od Drine. Samo ste vi to.
Radio sam sa rumunima sto su to dobri radnici u pm.
A čekaj kako preleti ona letjelica striz preko dvije nato države veličine aviona i pade u zagrebu trećoj toliko o čuvanju neba
Veličine aviona 🤣🤣🤣🤣? A i da je bio avion, ne obara se nepoznata letjelica tek tako u miru. Može bit i da je transporder otkazo. Jedino ako sr pališ Vučica i njegove nebuloze da bi za 5 minuta skino sve nepoznato sa neba.
Tad je već počelo u ukrajini a to čudo je preletilo dvije nato zemlje i palo u trećoj nikom ne radi radar ili šta