Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ih cuvaju,za nedajboze rata ...
Nekako mi ovi Rusi nisu toliko mrski kao prije. Nakon podrske zapada Azrailu dok ubija djecu,ovi mi nekako sve više u očima se dižu. Zamisli jedna Njemačka bez rezervno podržava taj zločin.
Plitak si
Jedno zlo opravdavas drugim. Blago ti pameti.
Rusija bas mala drzava, pa kriju avione u Bjelorusiji, ogromnoj drzavi...
Mogu oni njih skloniti skroz od fronta 1000 km ali su onda izvan rata. Ako zele da budu u upotrebi a istovremeno ne ciljani onda jedino Bjelorusija jer se Ukrajinci uzdrzavaju od napada na istu.
Pa nece ih staviti na Sibiru, nema lovca koji ima taj domet...ovako je odmah uz Ukrajinu, a ukrwjinci nisu u ratu sa Bjelorusima pa nece gadjati
Sve će to NATO srediti sa F16
Jašta će
Ponavljam: Samozvana druga svjetska sila. Lol
Nisu druga nego prva.