Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Zeleni glumata po Dubrovniku
Ne glumata nego lobira za svoju zemlju. A ti brini za onog bunkerisanog koji tuđu djecu šalje u tuđu zemlju
Kad ga zauzmu javite, ovo je 150ti naslov na istu temu...
nemoguce,ja vjerujem CNN-u,Indexu,Deutsche Welle i ostalim relevantnim "nezavisnim" medijima u koje spada i Klix
Hajmo parizercici probarbaruski, sto vise botovanja. Vikend se blizu bit ce sendvica!
SELAM IZ BOSNE SRETNO RUSI!
Nacisti su davno pukli ali ko bi to znao citajuci zapadne medije. Take sad kad se vise ne moze sakrit kao woooo, eto Rusa.
Pa, pisali su zapadni mediji da su nacisti pukli u Kursku i da su antinacisticke snage prodrle na rusku teritoriju u Kursku.
Čekaj zar nije Zelenski počeo zauzimati Rusiju
Jes pomoci će mu nas Reis proučit će dovu ko za kišu ... Samo da ne bude ko u Jablanici sa tom dovom
600 000 POGINULIH I RANJENIH RUSA!!!
Haha, prema CNN propagandi? Odnos ubijenih je 1 na prema 7 u korist Rusa.
dodaj jos dvije nule,dalabu ostaje dalabu
Koliko ti mora biti ispran mozak da u "kumulativnom" napadu jurišaš da bi osvojio tuđu teritoriju, a udaljen si 10ak hiljada km od svoje kuće, svog grada, svoje države... i misliš da se boriš na strani pravde.
Bivsa Ukrajina je oduvek Ruska teritorija
Valjao bi jedan veliki potop da nas pomete, da se ne oporavimo i ostavimo Zemlju na miru
Dobro se Rusi drže ako svi znamo da u zadnje dvije godine ratuju lopatama i kopljima kako su nam objašnjavali "nezavisni" mediji...
A i trodnevna operacijica im ide sjajno. Još ni jedan jedini Rus nije poginuo! Navodno je jedan ranjen, lakše naravno, okrznuo ga metak po ramenu, kao u stripovima glavnog junaka...
Sta kaze ovaj bloger napredovali cak 600 metara hahaha
Sta putkabriga, samo poslje tudjih sinova da ginu
Za razliku od nasih vodja, putko ima cime da se brani a i zna da bi im bilo veselo ako bi se sistemi NATO-a installirali blizu granica. Zato je putko napravio korak kakav jeste i rekao ne tim sikanacijama. Svijet se mijenja i ako russija uspije bit ce veoma lose po evropu.
Šta Rusija tolikih prostranstava i resursa ima od ovih par hiljada km u kojima nema ništa sem žitnica? Koliko je strateški glup i besmislen ovaj rat sa tolikim žrtvama i razaranjima, ni za šta...
pitaj NATOstance kako im je ovo nebitno
Pa druže ista ta Ukrajina je veličine skoro kao citav Balkan,te ima veći dio izlaza na crno more sa te strane.Isto tako bi Rusija dobila direktan ulaz u Centralnu Evropu,jako bitan geografski položaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek je ukrajina prva poletila da podrzi izrael. Ne mozete podrzavati genocid a da vam se to ne obije o glavu
Trk na Dunav, samo što nisu izbili, haaaahahahaaaaa
To Rusi idemo pravac berlin
Nemoj Putine na Berlin tamo mi živi ćerka! U svakom slučaju Putin me je ubijedio da on ipak ne ratuje ni sa Ukrainom niti USA već sa AIPAC-om globalnim zlom
"Od početka ruskih napada u aprilu, nakon prvog probijanja ukrajinskih linija kod sela Ocheretyne, ruske snage su napredovale više od 20 kilometara". Berlin može mirno spavati narednih 100 godina..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)