Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su Japanci napali Perl harburg japanski general je rekao probudili smo uspavanog diva tako je danas i sa Rusijom nažalost sva pamet ode na na na i rat
Ode ovo sve u tri lijepe
Meni je samo žao običnih ljudi,radnika,nastavnika,domaćica,vaspitačica ,doktora,,studenata,vozača...njih niko ne pita da li žele da ratuju ili imaju druge planove.
Pa Iran se mora pripremati za Izraelski napad.Svako normalan vidi sta Izrael radi,sa SAD,i IRAN im je jedina smetnja u tome.Ostali su svi sateliti.Kupljeni,podmiceni..
Kaze moderni radari a ukrainci im starim projektilima iz 80tih unistavaju PODMORNICU hahahahaha Znaci strasno
A Kako je Srbija srusila nevidljivi F117 stelt ruskim raketnim sistemom Neva iz 60-ih godina...nije bas sve onako kako se nama predstavlja...
Da Nije Engleza on nebi ni pogodili metu od 20 km kvadratni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako god, kuha se neka opaka čorba. Nek je dragi bog na pomoći običnim ljudima bez obzira odakle su i šta su.
Vidjeli smo u Ukrajini kako su mocni.
Bit ce havarija..
Pa kako toliko moćni protuzračni sistemi nisu u stanju da sruše ukrajinske dronove kućne izrade
Protuzracna odbrana je za avione i rakete, ne isplati se obarati dron kucne izrade ovim sistemom
Ovo neki stručnjaci iz ruskog centra u Nišu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne lozite se bezveze.