Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narod kojem se moze kupiti glas ne zasluzuje nosta bolje od toga koji im je kupio glas
Svugdje se glas kupuje na ovaj ili onaj nacin.
Onaj ko je citao Dostojewskog, Tolstoja, Solohova i ostale velikane ruske knjizevnosti zna jako dobro o kakvom zlu se radi kad se spomene rusija. Crna rupa planete.
Indoktrinacija bošnjačkog naroda. Klix, zakoči.
Sigurno pise na kovertama "za kupovinu glasova na EU referendumu"
Sta li ce Milojko donijeti kad se vrati sa Bricsa:))
Neki virus
Zlohcheshti Rushi
sve vise razloga zasto prekinuti svaki vid odnosa sa Rusijom Srbijom i Mađarskom...
I sa SDA.
To oni što poštuju suverenost svih zemalja? Nema većeg zla na planeti.
Bugarski voz na Sokocu radio, SNSD pobijedio
Kako je NiP 2022 davao lovu za glas a najbolje plakate i placeve kupovali odriješio Tito kesu jer kad imaš vlast možeš i da pereš novac ko Ariel.
Ma gdje god je naopak narod tu nema normalnog glasovanja i postenih izbora, koliko god to neki predstavljali. Rijetke su drzave kao Švedska, Norveška, Japan itd gdje je njima postenje normalno i ne rade ga kako bi dobili neku nagradu kad umru, nego eto tako normalno i moralno i urođeno. Kod nas kad te neko ne zahebe za nešto ti kazes wow svaka cast bio mi majstor nije me izradio haha
Kakvi pocetnici. Trebaju rusi doci nasima na casove, da nauce kako se kradu izbori.
nije ni EU maslo za baklavu
Glasovi se inače smiju kupovati samo legalnim putem, stranačkim zapošljavanjem naprimjer...
Kao Rusi ne znaju da Moldavija nikad neće postati dio EU. Ne postoji ni promili šanse. Zašto bi onda kupovali glasove? Stvarno pišete teške besmislica.
A Elon Musk nudi po stoju ko glasa za Trumpa, I?
Ozb? Gdje se moram javiti? Koliko puta mogu dati glas?